2777
2789
عنوان

اظطراب

80 بازدید | 9 پست

سلام وقت بخیر من مشکلی برام پیش اومده

برای مثال وقتی از دانشگاه برمیگشتم به سمت خونه یک ماشین که دوتا پسر بودن ازم ادرس پرسیدن منم گفتم نمیدون شروع کردن به فحاشی بعد رفتن

یا تو تو خیابون حس میکنم بهم بی احترامی میکنن و یا فحش میدن بی دلیل یا متلک میگن

منم نمیتونم جوابشون بدم ذهنم همش درگیر رفتار اون هاست که بهم بی احترامی میکنن و منم وقتی نمیتونم جوابشون بدم خودمو سرزنش میکنم انگار اظطراب اجتماعی دارم و این ترسه باقی مونده برام

من باید چیکار کنم میشه لطفا راهنماییم کنید ممنون

بقیه تاپیکاتم خوندم

بنظرم خودت بخاطر اینکه اعتماد بنفس نداری ناخواسته اینجوری رفتارارو جذب میکنی

و اضطرابتم بخاطر همین اعتماد بنفس نداشتنه

تو ذهنت خودتو بد و زشت و منفی میبینی

باید اینو تغییر بدی

شروع کن به <<شناختن خودت>> و <<به خودت عشق بورز>> 🥰

باوراتو باید تغییر بدی مثلا الان فکر میکنی همه ی آدما از تو بهترن و تو بدی ، این باید تغییر پیدا کنه به اینکه تو خوبی بقیه ی آدما هم خوبن ولی همهههه ی آدما کم و کاستی هم دارن و این خیلی عادی و طبیعیه

کم کم نتیجه هاشو میبینی و خودتم تعجب میکنی که چرا همه چیز عوض شد

بازم توصیه دارم حالا اگه خواستی بگو تا بگم😁

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممنون میشم توصیه هاتو بگی🙏

اگه تونستی با یه تراپیست صحبت کن راجب مشکلاتت

طرز فکرتو راجب خودت تغییر بده البته اینکار یکم سخته ولی شدنیه

کتاب های روانشناسی مربوط به اعتماد به نفس و عزت نفس بخون لازم هم نیست بخری کلی کتاب و دوره و پادکست رایگان تو اینترنت هست

رابطتو با خدا قوی کن ( حدیث داریم که کسی که رابطشو با خدا اصلاح کنه خدا هم رابطشو با مردم اصلاح میکنه )

تو الان مثل یه آدم بدون سلاح و دست خالی ای ، با اینکارا قوی و مسلح میشی دوست خوبم❤️

اگه تونستی با یه تراپیست صحبت کن راجب مشکلاتتطرز فکرتو راجب خودت تغییر بده البته اینکار یکم سخته ولی ...

ممنون عزیزم با تراپیست صحبت کردم میگه تو کاری کردی که اینا اینجوری رفتار میکنن ولی من کاری نکردم و هروقت میرم بیرون ایرپاد تو گوشم میزارم و اهنگ گوش میدم