2777
2789

سلام بچه ها وقت شما بخیر ببخشید امروز طبق معمول با عمم دعوام شد بگید تقصیر کیه عمم قرار بود خونه بخره نه اون که آدم خوبیه یکی از عمه هام که تقریباً حد وسطه براش خونه گیر آوردم ولی آسانسورش اول خراب بود ۴ طبقه رفت بالا ولی وقتی برگشتیم با آسانسور برگشتیم حالا رفته دکتر دکتر بهش میگه آرتروز داری و ۳۰ سالی هست آرتروز گرفتی ولی عمم میگه تو باعث شدی زانو ساییده بشه اون پله ها رو به حالت دویدم اومدم بالا از عصرش دیگه پاهام زق زق داشته از درد بعد میگه تو دیدی یارو شخص معتبریه باهاش تنها بالا می رفتی می دیدی آخه از طرفی خودش هم آقاهه رو دید و خودش آقاهه رو شناخت پس چرا خودش بالا اومد بعد همیشه قبلش بهم می گفت اگه خونه گیر بیاری مگه خرابی تنهایی بری ببینی

هر روز باهام دعوا داره و به خاطر آرتروز گریه و خودزنی داره و هی نفرین خسته شدم به خدا تو رو خدا بگید آیا تاثیر داره فقط یه بار ۴ طبقه بیای بالا حتی اگه همش رو بدوی

به خدا قسم هدفم فقط خوبی بهش بود گفتم خونه بخره از بدبختی در بیاد مستاجره هی اسباب کشی داره هر سال حدود ۷۰ سالشه

تو رو خدا راهی بگید دست از سرم برداره هر روز شده کارم هی گریه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سخته برا سنش این همه پله

درسته ولی به خدا فقط یه بار اومده و با اراده خودش اومده به خدا هی بهش می گفتم بالا نیا هر چی فحش بلد بود جلوی صاحبخونه داد بهم می گفت خرابی می خوای تنهایی بری بالا

خوب وقتی خودش میدونه نمیتونه بیاد بالا چرا اومد اونم به حالت دو

ول کن بابا خوبی به کسی نیومده اینم شد برات تجربه بذار خودش بگرده دنبال خونه

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

درسته ولی به خدا فقط یه بار اومده و با اراده خودش اومده به خدا هی بهش می گفتم بالا نیا هر چی فحش بلد ...

اینم از آدمهای پیر اطرافمون که میگن بخاطر سنشون باید احترامشون حفظ بشه. اخه عمه مگه به برادرزاده میگه خراب؟ این ادم لایق احترام نیست

نهایت احترامی که میتونی بهش بکنی اینه که دیگه ریخت نحسشو نبینی