2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بهم گیر میده

350 بازدید | 30 پست

خواهراش دهه شصتی ان

عاشق موزیک و فیلم های دهه شصته مثل اونا

من اصلا دوست ندارم پدرمو درآورده

دیشب گیر داده باید بشینی با من اصحاب کهف ببینی

هرچی میگم دوست ندارم ول نمی کنه

لطفا نگید باهاش ببین چون اون اصلا فیلم ها و آهنگ های مورد علاقه من رو که نمی بینه هیچ حتی مسخره هم می کنه و میگه باید سلیقه ات رو عوض کنی

احساس می کنم خیلی خاله زنکه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید متوجه نشدم منظورت رو

میگم خوشت نمیاد از شوهرت واس همین همه چیزش رو مخته داری زندگیتو خراب میکنی ولی خودت هنوز متوجه نیستی ک بخاطر عدم علاقت و عشقت ب شوهرته که این چیزا دغدغه شده برات

میگم خوشت نمیاد از شوهرت واس همین همه چیزش رو مخته داری زندگیتو خراب میکنی ولی خودت هنوز متوجه نیستی ...

آره حتما همینه دلیلش ولی درکل از فیلم و آهنگ های قدیمی بدم میاد ولی شوهرم خیلی مهمه براش که حتما باهاش ببینم

آره حتما همینه دلیلش ولی درکل از فیلم و آهنگ های قدیمی بدم میاد ولی شوهرم خیلی مهمه براش که حتما باه ...

منم ایطور بودم عزیزدلم ولی الان بعد ده سال از بس عاشق شوهرم بودم وابسته به اهنگ ها کلاسیکش شدم رفتار اون اهنگا اون همه چیزم شبیهش شده...حتی حرف زدنم..ایشالا به یه صلح درونی برسی و هرچی خیره برات پیش بیاد

اون اصلا مسالش سلیقه واون سریالهای مسخره نیست میخواد با چیزایی که خوشت نمیاد حرصت بده کسیکه روی چیزی که بدتون میاد خیلی اصرار میکنه یا روی چیزی خوشت میاد گیر میده برعکسشو انجاممیده قصدش حرص دادنه