2777
2789
عنوان

روتین پوستی

71 بازدید | 15 پست

دوستان برای پوست چرب و نسبتا خوب با یه کوچولو منافذ و یه چند تا جای جوش

برای روتین پوستی

آبرسان

تونر

میسلار

ضدآفتاب

دورچشم

و محصولات دیگه مراقبتی

چی پیشنهاد میدین

به نام خدا آب خالی

بخدا پول دور ریخته

درخواست دوستی ندین لطفا! (کاربری دست دو تا دوسته)امام علی(ع:فرصت به مانند ابر گذرا مىگذرد، پس فرصتهاى نیک را غنیمت دانید.بزن زخم،این مرهم عاشق است,,,,که بی زخم مردن،غم عاشق است.Six months left.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حس خوبی بهم میده نمیخواهم زیادم گرون باشهیه روتین ساده

محصولات نوآکنه رو استفاده کن قیمت مناسب و کیفیت عالی دارن

درخواست دوستی ندین لطفا! (کاربری دست دو تا دوسته)امام علی(ع:فرصت به مانند ابر گذرا مىگذرد، پس فرصتهاى نیک را غنیمت دانید.بزن زخم،این مرهم عاشق است,,,,که بی زخم مردن،غم عاشق است.Six months left.

اگر جوش میزنی شوینده ضد جوش بگیر، دئودراگ یا ویتالیر یا صابون صورتی flovio

ابرسان لایت سمپل، ابرسان سبز ژنوبایوتیک، سرم هیالورونیک اسید o2 درمالوگ یا سرم اوردینری

تونر ابرسان ویتالیر

میتونی از نیاسینامید برایت مکس یا اوردینری استفاده کنی

یا میتونی از ترمیم کننده avene یا ۳۴۷ یا لاروش پوزای استفاده کنی

میسلار اویل کنترل دافی

ضد افتاب مای، اویدرم

برای روتین درست

سایت خانومی عالیه همه مشخصات برند هارو و نظر کاربران رو گذاشته حتما ببین.

ضد آفتاب من برپایه آب و بی رنگ برند برایت مکس

شوینده جدیدا خریدم کف نمیکنه اما پاک کنندگی و بوی عالی داره و ویتامین سی،،برند پریم رنگ نارنجی داره.

آبرسانم برند برایت مکس واقعا عالیه و مرطوب کنندگی خوبی هم داره.

و چون پوستم مختلطه به ویتامین سی حساسیت ندارع برای همین زیاد از ژل یا کرم حاوی ویتامین سی استفاده میکنم که برندش اورین هست،،با دز بالا داره و عالی بود و حجم کم.

اینا مناسب پوست من بود و همرو از خانومی خریدم.

کرم دور چشم هم باید حاوی رتینول باشه...البته خودم تا حالا نزدم دور چشم رو.

من میسلار و تونرم گارنیره ، شوینده و ابرسان و دورچشمم سراوی هست که خیییییییییییییلی راضی ام ، پوستم میشه آینه ، ضد آفتابم اون ، بالم لب هم وازلین رز میزنم . اگر هر از گاهی تک و توک جوش بزنم شب روش اکسید دوزنگ میزنم صبح هیییچ اثری از جوش نیست . ماسک های خونگی هم به نظرم خییییلی تاثیر دارن .

اگر جوش میزنی شوینده ضد جوش بگیر، دئودراگ یا ویتالیر یا صابون صورتی flovioابرسان لایت سمپل، ابرسان س ...

صابون صورتی فلوویو خیلیییی خوبه متخصص پوستم تجویز کرده بود

عالی بود

برای جوش عزیزم ؟

اره

مناسب پوستای چرب و جوشداره

صابون صورتی فلوویو خیلیییی خوبه متخصص پوستم تجویز کرده بود عالی بود

واقعا؟ من تازه چند روزه استفاده ازش رو شروع کردم

چه تاثیری برای پوستتون داشت؟ میدونم که بیشتر برای جوشای ریزه دقیقتر میخوام بدونم