2777
2789
عنوان

شوهرم نمیذاره درس بخونم

776 بازدید | 47 پست

سلام من مشکلاتی با همسرم دارم تاپیک های قبلی توضیح دادم. چندساله من پشت ازمون هستم ولی خودم جدی نمیخوندم هی شل کن سفت کن بودم. شوهرمم میدید اینطوریه میگفت بخون دیگه چرا نمیخونی فلان.یه منتی هم سرم میذاشت ک فقط بلدی کتاب بخری و درس نخونی.حالا ک مشکلات ما دوماهه خیلی زیاد شده و من جدی میخوام بشینم درس بخونم میگه حق نداری درس بخونی حق نداری از خونه بری بیرون .حتی یه پیاده روی ساده هم نمیذاره برم .میگه پاتو از خونه حق نداری بذاری بیرون. الان موندم چیکار کنم بخدا.مشاور میگفت وقتی اینطوری میگه اصلا گوش نکن و کار خودتو بکن بذار بفهمه جدی هستی. ولی میترسم اینکارو کنم بزنه داغونم کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه مشاوره نتیجه نداد جدا شواسیر گرفته مگه؟ اوایلش شاید بتونی حرفشو گوش بدی ولی بعد از یه مدت میبینی ...

دقیقا 10 ساله تماااااام حرفاشو گوش کردم حالا ک دیگه واسه خودم زندگی میکنم و برنامه دارم و حرفاشو گوش نمیدم هار شده پاچمو میگیره میگه حق نداری هیچکاری کنی

چرا یهو اینجوری شد

چون من تازه شناختمش و رفتارمو عوض کردم اونم متقابلا عوض شده. تازه فهمیدم فقط منو برای پخت و پز و بچه بزرگ کردن و رابطه میخواد. اصلا ب فکر ارتقای موقعیت من نیست و دوست نداره شاغل باشم و تاحالا اداشو درمیاورد ک دوست داره ادامه تحصیل بدم