2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حوالی موعد لکه های کمرنگ صورتی یا قهوهای روشن، حدود ۲-۳ روز، طوری که پد خیس نشه، خونریزی ای که جریان نداشته باشه، لخته و یا خون قرمز نبینی لکه بینیه اما باز باید صبر کنی تا تموم شه، ببینی برای لانه گزینی بوده یا نه، و اینکه اصلا لانه گزینی موفق بوده یا نه، ممکنه با لکه لانه گزینی شروع بشه اما نتونه جاشو سفت کنه و به صورت پریود بعد چند روز دفع شه، اگه لانه گزینی باشه بعد چند روز لکه تموم میشه بعدش میتونی بی بی چک بزنی هورمونت اومده بالا احتمالا خط میندازه، آز بتا هم بری که مطمئن تره

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
حوالی موعد لکه های کمرنگ صورتی یا قهوهای روشن، حدود ۲-۳ روز، طوری که پد خیس نشه، خونریزی ای که جریان ...

مرسی دورت بگردم الان ۱۰ روز از اقدام گذشته چون شنیده بودم بعد ده روز لانه گزینی اتفاق میوفته

من همیشه عقب میندازه گلم

دعا کن واسم بگیره و باردار باشم خدا بهم نی نی پسر بده

دو روز بود سردرد با تهوع داشتم سردرد ول کرده اما تهوع و ترش کردن معده گاهی دارم

تخمدان راستمم تیر میکشه گاهی.

سر جفت دخترام نه لک لانه گزینی دیدم نه اینجوری تهوع داشتم

دعا کن واسم

الان به نظرت تکلیف نمازم چی میشه

غسل کنم یا صبر کنم

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

مرسی دورت بگردم الان ۱۰ روز از اقدام گذشته چون شنیده بودم بعد ده روز لانه گزینی اتفاق میوفته من همیش ...

نمیدونم راستش از نظر شرعی چه جوریه، ایشالله که لانه گزینی باشه و هرچی برات خیره همون بشه، خدا به خواسته دلت برسوندت، من خودم سر جفت بارداریم لکه بینی داشتم عین هم بود تجربه م رو گفتم، واسه من دختر بود، از رو این چیزا خیلی نمیشه جنسیت رو تشخیص داد، علایمی هم که میگی به خاطر تغییرات هورمونیه، ممکنه برای پریود، بارداری، تخمکگذاری، لانه گزینی یا هرچیزی باشه، امید به خدا که همون که میخوای بشه برات

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
نمیدونم راستش از نظر شرعی چه جوریه، ایشالله که لانه گزینی باشه و هرچی برات خیره همون بشه، خدا به خوا ...

مرسی دورت بگردم ممنونم لطف کردی فدات شم

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه