2777
2789
عنوان

تیرگی

173 بازدید | 18 پست

دوستان من زیربغلم دوسال پیش تیره نبود همیشه از مام سکرت و شون استفاده میکردم،الان حس میکنم تیره شده از نیوا استفاده کردم تو این دو سال میتونه از اون باشه؟اعصابم خورده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی شون سیاه نمیکنه؟مای چطور

والا برا من سیاه نکرد خیلیم راضی بودم نیوا گرفتم یه مدته استفاده میکنم سیاه شده اعتماد به نفس لباس باز دیگه ندارم همش همسرم میگف چجوری زیربغلت انقد سفیده اخرش چشمم زد سیاه شد

عه جدی؟کرم مرطوب کنندش؟دوسال زدم مام رو خودمو بدبخت کردم الان باید دنبال درمان باشم

ینی دو سال مام نیوا میزنی الان متوجه سیاهی شدی؟

ولی گمونم ب مرور بره با حموم و لایه برداری

منم میترسم یایه بشم قبلا نمیزدم الان چند ماهیه شون میزنم راستش خودمم سبزم کلا با زیر بغل تو حالت عادیم مشکل دارم بدم.میاد چ برسه سیاه بشه

ینی دو سال مام نیوا میزنی الان متوجه سیاهی شدی؟ولی گمونم ب مرور بره با حموم و لایه برداریمنم میترسم ...

کم کم تیره شده دقت نکردم یه چن وختیه متوجه شدم خیلی رو مخمه هی باعکسای قبلم مقایسه میکنم حالم بد میشه

ینی دو سال مام نیوا میزنی الان متوجه سیاهی شدی؟ولی گمونم ب مرور بره با حموم و لایه برداریمنم میترسم ...

اره کلا رو مخه زیربغل

اینا که تو عروسیاشون تو اینستا پر بود همش دکلته پوشیدن نمیدونم چجوری راحتن

کم کم تیره شده دقت نکردم یه چن وختیه متوجه شدم خیلی رو مخمه هی باعکسای قبلم مقایسه میکنم حالم بد میش ...

با لایه بردار و نمک حمام.میره نگران نباش پوستت سفیده من سبزم من کلا از زیر بغل بدم.میاد 😂😂یا تو فیلما هم.میبینم طرف زیر بغلش معلومه حس میکنم انگار جای خصگصیش رو باز کرده🤣🤣

اره کلا رو مخه زیربغلاینا که تو عروسیاشون تو اینستا پر بود همش دکلته پوشیدن نمیدونم چجوری راحتن

وایییی اررره بخدا اقا من حس میکنم این زیر بغل عسن جای خصوصی ادمه🤣🤣

حالا ی عروسه بود سفییسسد یین زیر بغلش از صورتش سفید تر بود کیف میکردم کلا عاشق پوست سفید و صافم

ولی بعضی عروسا سیاه زیر بغلشون همچینم از بی عقلی دستاشون بالا مییرن نمیدونم با چ رویی

وایییی اررره بخدا اقا من حس میکنم این زیر بغل عسن جای خصوصی ادمه🤣🤣حالا ی عروسه بود سفییسسد یین زیر ...

اره نظرشون اینه که طبیعیه من از بدنم خجالت نمیکشم درسته موافقم ولی خب هر کسی باید متناسب با هیکلش و بدنش لباس بپوشه زنو مردم نداره