2777
2789
عنوان

دوست صمیمی

71 بازدید | 11 پست

چنتا دوست صمیمی دارین ؟

من ۲۸ سالمه و هیچ دوستی ندارم ، فقط یه دوست معمولی دارم ک فقط باهاش میرم بیرون گاهی ، در حدی نیست ک اصرارمو درد دلمو بهش بگم

کاش میشد دوست صمیمی پیدا کرد من مشهدم🫠

وحشی ترینم 🎀💅🏻☠️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یدونه دارم ۱۴ سال متاسفانه از دشمن بدتره شده برام من خر این همه مدت فقط دوستش داشتم

بخاطر همینه دوستی ندارم چون دوستای الان دوست نیستن دشمن و حسودن

وحشی ترینم 🎀💅🏻☠️

منم ندارم و ۱۸ سالمه اتفاقا خیلی دلم میخواست یکی رو داشتم حداقل باهاش حرف بزنم و برم بیرون

دوست معمولی دارم که گاهی ببینمش اما همه چیزو نمیگم بهش کاش منم یکی داشتم

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

وای خوشبحالت دختر 😍🫡

واقعا خوش به حال اونایی که دوست صمیمی دارن

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

منم ندارم و ۱۸ سالمه اتفاقا خیلی دلم میخواست یکی رو داشتم حداقل باهاش حرف بزنم و برم بیرون دوست معمو ...

همیشه این حسرت رو داشتم 🥲 کاش فقط یدونه دوست صمیمی میداشتم

وحشی ترینم 🎀💅🏻☠️

همیشه این حسرت رو داشتم 🥲 کاش فقط یدونه دوست صمیمی میداشتم

وای منمممم همیشه حسرت میخورم یعنی یسری همکلاسیا دبیرستانم همون موقع هم همش با دوست صمیمیشون این ور اون ور بودن باهم درد دل میکردن حتی یادمه عید یه مسافرت رفتن باهم ولی من همیشه تنها بودم