2777
2789

میگن زیر چشمو سیاه میکنه

نه برای ابروش جداس

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم تقویت مژه هم ابروشو داشتم، مژه اثر گذاریش بیشتر بود.

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

ابرو جاهای ک مو نازکه قسمت هشتی ممکنه ضخیم بشه؟

من تاثیر زیادی ازش ندیدم ولی برای مژه هم سریع اثر گذاشت هم ماندگار بود

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

قبلا خیلی خوب بود ولی این جدیدش دیگه اونقد خوب نیس بنظرم

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
من تاثیر زیادی ازش ندیدم ولی برای مژه هم سریع اثر گذاشت هم ماندگار بود

اخه ابرو تحقیق کردم باید زیاد بزنی مثلا چهار ماه نباید زود انتظار داشت و ماندگار تره نسبت ب مژه

مژه من زدم نزنی مث قبل میشه

اخه ابرو تحقیق کردم باید زیاد بزنی مثلا چهار ماه نباید زود انتظار داشت و ماندگار تره نسبت ب مژه مژه ...

اخه چطور ممکنه مثل قبل بشه

من مژه های خیلی بلند و فر بود چند روز پیش گاز ترکید تو صورتم و مژه هام مثلا یک سومش سوخت فقط میخوام بلند بشه

پرپشت نمیخوام بشه

یعنی مثلا مژه رو بلند میکنه چطور ممکنه دوباره کوتاه بشه مثلا