2777
2789
عنوان

دندون یا پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 47 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امسال ۴۰ تاخیلی از درس هاشو خب خوندم و برام اونقدر سخت نیست خوندن دربارشونارشد هم تک رقمی شدم سال کن ...

به نظرم خیلی سبک گرفتی اگه اینقدر آسون بود مطمئن باش خیلیا شرکت میکردن

احتمال قبولی لیسانس به پزشکی کمتر از احتمال قبولی کنکوره

اگر درآمد برات مهمه پزشکی اگر راحتی دوران تحصیل مهمه دندون اگر میخوای یکم جلو بیوفتی لیسانس به پزشکی ...

من کلی پزشک اطرافم هستند که درآمد خوبی ندارنا مگر اینکه تخصص رادیو یا پوست باشن که خیلی درس خوندن میخواد

دندون درآمد بیشتری داره فکر میکنم

لیسانس به پزشکی شرایط دشوار تری داره

ممکنه آزمون رو قبول بشی و تو مصاحبه قبولت نکنن

مدرک زبان مورد تایید هم باید داشته باشی

چک کن ببین با داشتن ارشد میتونی لیسانس به پزشکی بدی یانه چون یادمه یکی میگفت نمیشه ، دقیق مطمئن نیستم دربارش

اگر رفرنس معتبری برای صحبت هاتون ندارید یا به دنبال تخلیه ی کمبود هاتون با توهین و بحث تو سایت هستید ، ریپلای نکنید؛ چون بی جواب خواهید موند.متعصب و شخصیت پرست و جنگ طلب ، همیشه یک احمق باقی میمونه ، چه چپ باشه چه راست.

به نظرم خیلی سبک گرفتی اگه اینقدر آسون بود مطمئن باش خیلیا شرکت میکردن احتمال قبولی لیسانس به پزشکی ...

قطعا آزمون سختیه و شرابط سختی داره ولی خیلیا شرکت میکنن

امسال ۱۱ هزار نفر شرکت کردند و خب اغلب خود علوم پزشکیا فقط شرکت میکنند چون کسی که ریاضی یا انسانی بوده چرا آخه بیاد فیزیو و آناتومی و بیوشیمی بخونه وقتی میتونه با زیست و فیزیک و شیمی و ریاضی خوندن قبول بشه

لیسانس به پزشکی شرایط دشوار تری دارهممکنه آزمون رو قبول بشی و تو مصاحبه قبولت نکننمدرک زبان مورد تای ...

اگر انصراف بدم میتونم

مدرک زبان MHLE دارم

بیشتر بحثم اینه که عمرمو بزارم پای پزشکی یا دندون

من کلی پزشک اطرافم هستند که درآمد خوبی ندارنا مگر اینکه تخصص رادیو یا پوست باشن که خیلی درس خوندن می ...

در دوره عمومی دندون درآمد بیشتری داره

در دوره تخصص دندون به گرد پای پزشکی هم نمیرسه

در رابطه با تخصص قطعا یچیزی مثل اطفال و نمیدونم بیهوشی فلان یه قرون بدرد نمیخوره

منظور بنده ۳ تخصص تاپ چشم رادیو ارتوپد

یا پوست

یا در سطح بعدتر به دلیل سختی دوران تحصیل رشته های جراحی عمومی

و در لوله دوران تحصیل سخت تر ولی با درآمد خوب مغز و قلب و اینا خوبن

اگر انصراف بدم میتونممدرک زبان MHLE دارمبیشتر بحثم اینه که عمرمو بزارم پای پزشکی یا دندون

الان به نظرم ارشدتو بگیر و اگر خواستی برای کنکور بخون

چه برای پزشکی چه دندون

خودت علوم پزشکی نیستی مگه؟ با فضای هردوشون باید آشنا باشی

اگر رفرنس معتبری برای صحبت هاتون ندارید یا به دنبال تخلیه ی کمبود هاتون با توهین و بحث تو سایت هستید ، ریپلای نکنید؛ چون بی جواب خواهید موند.متعصب و شخصیت پرست و جنگ طلب ، همیشه یک احمق باقی میمونه ، چه چپ باشه چه راست.