2777
2789
عنوان

خاستگاری

121 بازدید | 5 پست

خانوما فقط بیان مرد ها خواهشا نمک نریزین😑

من بیست سالمه و قبلا و تاالان به مامانم گفتم از شوهر و خواستگار متنفرم و خود مامانم هم برا همین دیگه حرفی نزد و الان خودم بعضی وقت ها تو دلم شوهر می خوام ولی از اون ور دوست ندارم از بس طلاق اطرافم کردن و مقصر هم مرد ها بودن و خواهرم هم چند وقت یکبار بحث طلاق می یاد یا شوهر گاوش اصلا برا همین فکر می کنم به ازدواج می ترسم که کل جوونیت رو بزاری بچه بزرگ کنی بعد میانسالی به بعد که اصلش نیاز به هم دم داری مثل خاله و عمم یهو مجبور شم طلاق بدم و این خیلی حس بدیه واقعا نمی دونم چی کار کنم 😭💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نترس. منم میترسم

اخا تنهایی زندگی کردنم حدی داره من از اونایی هم که هم به تنهایی نیاز دارم و از اون ور خانواده هم دوست دارم برا همین حس می کنم تا آخر عمرم نمی تونم مجرد بمونم😭

اخا تنهایی زندگی کردنم حدی داره من از اونایی هم که هم به تنهایی نیاز دارم و از اون ور خانواده هم دوس ...

عشقم خودمم همین بودم. تو که منو میشناسی. خودمو درگیری چیزایی کردم که سرم گرم بشه در کنارش به فکر ازدواج باشم