2777
2789
خب خود رفیقت میخاسته کات کنه اینم اینطوری گفته خب پسره دوست نداره رفیقت از دست بده برا همین اینجوری ...

میدونی چیه دوستم میگ اگ بم حس داشت نمیگف دوست عادی شیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی چیه دوستم میگ اگ بم حس داشت نمیگف دوست عادی شیم

خب شاید چون رفیقت چندبار گفته که میخام جدا شم اینطوری گفته شاید اون فکر کرده دیگه دوست نداره با پسره باشه برا اینکه از دستش نده گفته خب بیا رفیق باشیم اگه میخاد باهاش حرف بزنه

خب شاید چون رفیقت چندبار گفته که میخام جدا شم اینطوری گفته شاید اون فکر کرده دیگه دوست نداره با پسره ...

پسره رفته خواستگاری خونواده دوستم گفتن ن پسرم همش سرکار برا همین دوستم هی میگ کات بنظرت حرف پسره درست بوده تو ای شرایط ؟

[QUOTE=407137509]پسره رفته خواستگاری خونواده دوستم گفتن ن پسرم همش سرکار برا همین دوستم هی میگ کات بنظرت حرف پسره درس ...[/QUOTE

دخترا رو هم نمیدونم فازشون چیه خب این پسر آدم خوبیه بنظرم نباید رفیقت از دستش بده چون که تو این دوره این جور پسرا کم پیدا میشن میتونه یک جور دیگه ابراز ناراحتی بکنه باهاش حرف بزنه بگه که برام بیشتر وقت بذار

چون این پسر انگار رفیقتو دوست داره چون خودش که همش سر کار هست بازم برا این وقت میذاره مثل پسرای دیگه همش بیرون نیست با رفیقاش بره پارتی و ......

آمده خواستگاری خانوادش گفتن نه؟ خب چرا ردش کردن؟

منم ی رفیق داشتم از رلش برا همین چیزا جدا شد بعدشم پشیمون شدم پسرع همش سرکار بود بعد از سرکار میرفت باشگاه و بعدشم با کلی خستگی میآمد برا رفیقم وقت میذاشت باهاش چت میکرد پسره برا اینکه خرج خانوادش بده کار میکرد از لحاظ مالی سطحش متوسط بود مجبور بود کار کنه ولی رفیقم باهاش کنار نیامد گفت که اره چون این پسره برا من نمیتونه وقت بزاره من جدا میشم یا نباید دیگه کار کنه آخر جدا شدن پسرع ام کلی ناراحت بود ولی رفیقم براش اهمیت نداشت

[QUOTE=407137509]پسره رفته خواستگاری خونواده دوستم گفتن ن پسرم همش سرکار برا همین دوستم هی میگ کات ب ...

وای گناه داشته پسره دلم براش سوخت🥲دیگ آشتی نکردن ؟

گفتن ن چون پسره غریبس میگن دختر ب غریبه نمیدیم دوستمم گفته خب کات کنیم چن بار پسره جدی نگرفته دیگ سری اخر گفت بعد تولدت کات کنیم ک پسره گفته دوست عادیم بمون دوستمم خیلی سوخته ک چرا اینو گفته

وای گناه داشته پسره دلم براش سوخت🥲دیگ آشتی نکردن ؟ گفتن ن چون پسره غریبس میگن دختر ب غریبه نمیدیم ...

نه دیگه آشتی نکردن

این پسره خب وضع مالی خوبی نداشت ولی همه کاری برا رفیقم کرد حتی میگفت کف اتوبوس مینشسته که فقط بیاد تبریز که رفیقم ببینه خود پسره فک کنم تهران بود

ولی خب جدا شدن و تموم شد همه چی

نه دیگه آشتی نکردن این پسره خب وضع مالی خوبی نداشت ولی همه کاری برا رفیقم کرد حتی میگفت کف اتوبوس می ...

معلومه خیلی دوسش داشته

اینام فاصلشون یساعت پسره میاد میبینش

حالا بنظرت حرفش بد نبوده درصورتی ک خونوادش گفتن اون پیشنهاد دوست عادی داده؟

معلومه خیلی دوسش داشته اینام فاصلشون یساعت پسره میاد میبینش حالا بنظرت حرفش بد نبوده درصورتی ک خو ...

نه حرف بدی نیست خب رفیقت همش رو مخش بوده اون اینطوری گفته میتونه رفیقت باهاش حرف بزنه بگه من نمیخام رفیق عادی باشیم بگه من از این ناراحتم که برام خیلی وقت نمیزاری منطقی حرف بزنن چون پسرا نمیفهمن از چی ناراحت هستی باید رک بگه بهش یکم احساسی حرف بزنه باهاش ببینه پسرع چی میگه

چون معلومه پسرع نمیخاد جدا بشه وگرنه میگفت باشه خدافظ

نه حرف بدی نیست خب رفیقت همش رو مخش بوده اون اینطوری گفته میتونه رفیقت باهاش حرف بزنه بگه من نمیخام ...

بنظرت چون احتمال رسیدنشون بهم کمه پسره نخواسته اینجوری تو زندگیش نگهش داره؟

بنظرت چون احتمال رسیدنشون بهم کمه پسره نخواسته اینجوری تو زندگیش نگهش داره؟

نه بابا پسره نمیدونمچ فکری راجب رفیقت کرده

وگرنه پسره اصلا فکر جدایی نیست این رفیقت میخاد جدا شه😐

به رفیقت بگو باهاش حرف بزنه درست بعد پشیمون میشه ها

نه حرف بدی نیست خب رفیقت همش رو مخش بوده اون اینطوری گفته میتونه رفیقت باهاش حرف بزنه بگه من نمیخام ...

من دیگه نه کاریت دارم نه حرفی دارم دیگ نیسم که بترسیم وابسته شیم دیگه نیسم که ندونی آینده رو چیکار کنی مواظب خودت باش خداحافظ

فردا صحبت میکنیم الان بخواب
شبت بخیر 🌹😘

آخرین پیام دیشبشون که دوستم برام فرستاد نظرت چیه