2777
2789
عنوان

گنجشکهای نر

127 بازدید | 13 پست

گنجشکهای نر یه تفاوتی با ماده ها دارن . صورتشون یه نوارهای سیاه رنگی داره که اونارو متمایز میکنه . این رنگهای سیاه نشانه ی پلیدی آنهاست که به وقتش میتونن ذاتشونو رو کنن. تا حالا دقت کردین قدیمیا میگفتن از آب و دون دادن به نرها پرهیز کنید که شگون نداره ولی به ماده هاشون بدین که شگون داره؟ ولی آخه چطور ؟ چطور میشه به نرها غذا نداد ولی به ماده ها داد در حالی که اونا گله ای میرن سمت غذا؟ یه راهکار عالی و ساده . دونه هارو یکی در میون سم بزنید تا ماده ها دونه های سالم رو بخورن و نرها سمی هارو . ولی اگر برعکس خوردن چی؟ خاک عالم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدا شفا بده ان شالله

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

اینا با سم نمیمیرن میان کودها وازت داخل حاک گلدون و حتی سم مورچه رو پیدا میکنن میخورن هیج مرگشون نمیشه

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

گنجیشکای ماده که طرفدار فمنیسمن این رو کردن تو گوش ادما به اسم برابری ولی میخوان نسل گنجشکای نر رو منقرض کنن

نکنین

وارد بازیشون نشین

وای چه باحال اینجا میشه چیز میز نوشت.