sanaalikhani مدیر عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 565 عنوان جوششش | مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 26 پست من یهو یه عالمه جو ریز سر سفید بین بینی و چشم و رو پیشونیم زدمممچیکار کنمفکر کنم مرطوب کننده ام باعث شده که قطع کردمش ولی از ۵شنبه بهتر نشدههههولی خیلی دردناکن و شبا یک زره میخارن 1404/10/28 | 10:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شامپوتخمی عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 652 عزیزم نگران نباش اگر جوش های ریز سفید سفت هستن دستکاری شوند نکن زیاد یخ بردار لایه یه پارچه بزار رو ... عزیز دلم من روی جای جوش میزنمشب میزنم تا صبح البته صبح نمیشورمش شب میشورمشروی بازو بنظرت جای جوش و میبره؟
looapa عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 1323 نه عزیزکم چرکی ریز سفیدننننپس پانژل خوبا واسه اینا؟ اره ولی میخوای اول برو داروخونه ژل دالازان ۱ درصد یا همون ژل کلیندامایسین میگن بگیر بزن اگر خوب نشد پانژل بزن پانژل قویه اول اون ژل بزن اول بعد خوب نشد پانژل بزن
sanaalikhani مدیر استارتر عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 565 اره ولی میخوای اول برو داروخونه ژل دالازان ۱ درصد یا همون ژل کلیندامایسین میگن بگیر بزن اگر خوب نشد ... مرسی یک سوال عزیزکم برای جوش کمر چیه و جلوگیری ازشخوبه؟
looapa عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 1323 عزیز دلم من روی جای جوش میزنمشب میزنم تا صبح البته صبح نمیشورمش شب میشورمشروی بازو بنظرت جای جوش و م ... نه جای جوش رو نمیبرع اصلا فقط جوش رو خشک میکنه مخصوصا اون جوشهای چرکی رو برای جای جوش باید یه پماد دیگ بگیری عزیزم
looapa عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 1323 مرسی یک سوال عزیزکم برای جوش کمر چیه و جلوگیری ازشخوبه؟ پانژل رو میگی ؟
looapa عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 1323 کلا هر کدوم که خوبه برای جلوگیری از جوش اینا اصلا مناسب نیست اینا برای وقتیه که جوش زدی میخوای خشک شه درمان شه ولی من شنیدم سرم آردن سبوما خیلی خوبه برای جوش کمر
sanaalikhani مدیر استارتر عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 565 برای جلوگیری از جوش اینا اصلا مناسب نیست اینا برای وقتیه که جوش زدی میخوای خشک شه درمان شه ولی من شن ... مرسیییی💞💞💞
شامپوتخمی عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 652 برای جلوگیری از جوش اینا اصلا مناسب نیست اینا برای وقتیه که جوش زدی میخوای خشک شه درمان شه ولی من شن ... برای لک جوش پماد نمیشناسینبرای بازو
looapa عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 1323 برای لک جوش پماد نمیشناسینبرای بازو راستش نه عزیزم خودم خیلی پماد هارو برای جای جوش استفاده کردم ولی اونطوری ک دلم میخاد خوب نشدن حالا بهت یه چند تا میگم ببین شما بزن شاید روی شما جواب بده من (کرم ترمیم کننده سیکالیفت اون) رو استفاده کردم خوب بود
شامپوتخمی عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 652 راستش نه عزیزم خودم خیلی پماد هارو برای جای جوش استفاده کردم ولی اونطوری ک دلم میخاد خوب نشدن حالا ب ... قیمتشو میدونی عزیزم