2777
2789
عنوان

برنامه نویسی cpp❗️

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 44 پست
کار درستی کردی من المپیاد کامپیوتر بودم با cpp شروع کردم بعدش پایتون مقدماتی و ادونس خوندم بعد رفتم ...

عزیزم من یسوال داشتم من اگه بخوام برنامه نویسی یاد بگیرم برای درامد

کدوم بخشش درامد بیشتری داره از کجا و کدوم دوره شروع کنم

و اینکه حتما باید زبان یاد بگیرم؟

دختر شیرازی جونم دختر شیرازیدرمیان شلوغی دنیا،آرزوهات رو فراموش نکن🌸

خب من شنیدم واسه یادگیری مفهومی شروع با سی پلاس بهتره و الانم شروعش کردم به نظرتون بهتر نیست تا یه ج ...

به پایتون بهتره برای مفهومی یاد گرفتن

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دبیرستانیم

خب بازم پایتون خوبه چون اکثرا تو دانشگاهم برای یادگیری مفهوم با پایتون شروع میکنن

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

تو دانشگاه من شنیدم با سی و سی پلاس هست مگه جدیدا اینطور شده باشه

نه اکثرا همون پایتونه مگه اینکه استاد خودش سی پلاس سی پلاس یاد بده زبان سی هم که دیگه خیلی قدیمی شده ولی از طرف دیگه کار با سخت افزار و سیستم عامل ندیسیم چون میخوان یاد بدن اسمبلی رو ترم های بعدی تو چارت درسی من دیدم

سلام وقتتون بخیر باشه من میخواستم وارد رشته کامپیوتر بشم برنامه نویسی خیلی سخته ؟من ترسی از سخت بودن ...

سلام عزیزم

والا سختی خیلی نسبیه بنظرم برای هرکس متفاوته

درکل خیلی آسون نیست اونطوری هم سخت نیست که نتونی از پسش بر بیای

اگه ریاضیاتت و حل مسئلهت خوبه و میتونی تفکر الگوریتمی یاد بگیری قطعا خیلی سخت نمیشه برات

خیلیا فکر میکنن بدون دانش ریاضی میتونن برنامه نویسی یاد بگیرن اما واقعا مهم ترین چیز ریاضیاته

یه آقایی تو یکی از کلاسای ما شرکت میکرد بنده خدا رشتهش اصلا مرتبط با ریاضیات نبود حتی درحد معادله درجه دو بلد نبود و خب ایشون خیلی از جلسات اصلا متوجه نمیشدن و کلاس برنامه نویسی هم جای تدریس ریاضی نبود...

عزیزم من یسوال داشتم من اگه بخوام برنامه نویسی یاد بگیرم برای درامدکدوم بخشش درامد بیشتری داره از کج ...

درامد همه حوزه ها خوبه بنظرم برو سمت علاقهت

مثلا بنظرم وب خیلی خوبه

و اره دیگه بدون یادگیری زبان برنامه نویسی که نمیتونی کد بزنی

نه اکثرا همون پایتونه مگه اینکه استاد خودش سی پلاس سی پلاس یاد بده زبان سی هم که دیگه خیلی قدیمی شده ...

هنوز هم تو دانشگاه ها اکثرا cpp تدریس میشه و خیلی از کانتست های برنامه نویسی با cpp هست

ما این ترم فقط یه استاد داشتیم که مبانی کامپیوتر و برنامه سازی رو با پایتون تدریس کردن که البته چون میگن امتحانات پایان ترممون هماهنگه یکم دردسر میشه برای دانشجوهاش

دقیق نمیدونم هنوز ولی به هک و امنیت و برنامه نویسی موبایل فک کنم علاقه دارم

ببین هک و امنیت که با موبایل خیلی فرق داره

اگه نمیخوای فشرده کار کنی بنظرم از همون فرانت وب شروع کن اول html css js بعد بک اند ساده و mysql بعد یکم ری اکت

بعد از اون بخوای وارد موبایل بشی با ری اکت نیتیو راحتتر میتونی شروع کنی

هک و امنیت هم معمولا سمت پایتون و go و rust و shell و این چیزا باید بری که اونجا اول پایه شبکه و امنیت مثل دوره های نتورک پلاس و سکوریتی پلاس و ال پیک لینوکس شروع کنی

What is dead may never die

ببین هک و امنیت که با موبایل خیلی فرق دارهاگه نمیخوای فشرده کار کنی بنظرم از همون فرانت وب شروع کن ا ...

ممنونم ولی حالا که سی پلاس رو شروع کردم میتونه فایده ای داشته باشه واسم؟ نمیخوام ولش کنم اوکیم باهاش بعدش میرم پایتون

تنها راه برنامه نویسی یادگیری c یا cpp هست چون زبان های مبنا هستن و مادر زبان های برنامه نویسی دیگه حساب میشن هرکسی بهت گفته این زبانها دیگه کاربردی نداره یا یادگیریش کار بیهودیه ببخشید ایشون اصلا از برنامه نویسی هیچ سررشته ای نداشته یه مشت مزخرفات بهت تحویل داده. حتما ادامه بده

پایتون بهتره

پایتون زبان مناسبی برای شروع و درک دنیای برنامه نویسی نیست

پایتون سینتکسش با تمام زبان های برنامه نویسی جهان فرق داره

پایتون تو مباحثی مثل شی گرایی خیلی از بحث های پایه ای مثل overriding و overloading و ... را کاملا به شکل غیراستاندارد و من درآوردی داره

پایتون 90 درصد چیزهایی که مربوط به سطح میانی و سطح پایین سخت افزار میشه اصلا نمیتونه پوشش بده

پایتون زبان مناسبی برای درک برنامه نویسی نیست و هرکسی هم که با پایتون شروع کرده برنامه نویس موفقی نشده