2777
2789
عنوان

برنامه نویسی cpp❗️

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 44 پست
کاربرد پایتون بیشتر هست و آسان تره نسبت به سی پلاس پلاس اما این هم زبان خیلی خوب ولی سختی هست

اره میدونم کاربردی تره بعد سی پلاس میرم سراغ پایتون اما فعلا فقط هدفم یادگیری مفهومی هست و الانم شروع کردم و تا یه جاهایی پیش رفتم ول کنم یعنی؟

خب من شنیدم واسه یادگیری مفهومی شروع با سی پلاس بهتره و الانم شروعش کردم به نظرتون بهتر نیست تا یه ج ...

برای رشته هایی مثل برق این زبان ها خوبن که برنامه نویسی میکرو دارن بستگی به هدفت از برنامه نویسی داره اگه واسه طراحی سایت میخوای بنظرم مفید نیست همینجا ولش کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سی پلاس به درد که میخوره اما برای حرفه ای ها و کسی که دانشگاه خونده برای کارهای سخت افزاری و های تک ...

الان شروع کردم اخه و اوکیم باهاش یعنی ول کنم از اول برم پایتون؟

اره میدونم کاربردی تره بعد سی پلاس میرم سراغ پایتون اما فعلا فقط هدفم یادگیری مفهومی هست و الانم شرو ...

دانشجویی یا خودت کلاس میری؟

ببین من خودم دانشجوی مهندسی کامپیوتر هستم عزیزم ترم اول سی پلاس پلاس رو یاد گرفتیم بعد ترم دوم پایتون رو یاد میگیریم و همون رو ادامه میدیم

این رو یاد بگیری خیلی خوبه برای فهم عمیق نسبت به برنامه نویسی اما سخته یکم زمان میبره

دورگردون گردوروزی برمراد ما نرفت دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور
الان شروع کردم اخه و اوکیم باهاش یعنی ول کنم از اول برم پایتون؟

اگر اوکی هستی که بخون ... وقتی سی پلاس پلاس یاد بگیری بخشی از زبانهای دیگه رو هم یاد میگیری ... سینتکس سی پلاس پلاس شبیه سی شارپ، جاوا، جاوا اسکریپت و گولنگ هستش ... اون زبانها را با یادگیری سی پلاس سریعتر یاد میگیری

زبان مربوط به حوزه ای که میخوای رو یادبگیر بک اند، امنیت، هوش مصنوعی و یه چند تای دیگه پایتون برای ف ...

من مطمئن نیستم یا بک اند یا امنیت البته از فرانت اند هم بدم نمیاد واقعا تصمیم گیری سخته واسم احساس میکنم هر کدوم باید یه ذره یاد بگیرم تا بفهمم کدوم علاقمه واقعا

کار درستی کردی

من المپیاد کامپیوتر بودم با cpp شروع کردم بعدش پایتون مقدماتی و ادونس خوندم بعد رفتم سراغ زبان های دیگه

و اتفاقا اساتیدم هم موافق بودن که کار درستی بوده چون cpp فهم بهتری میده و اگه با پایتون شروع میکردم شاید یادگیری cpp سخت میشد برام

و اینکه کلیت زبان های برنامه نویسی تقریبا یکسانه فقط سینتکس هاشون متفاوته

برای رشته هایی مثل برق این زبان ها خوبن که برنامه نویسی میکرو دارن بستگی به هدفت از برنامه نویسی دار ...

یا هک و امنیت با برنامه نویسی موبایل یا هوش مصنوعی مطمئن نیستم زیاد

کار درستی کردی من المپیاد کامپیوتر بودم با cpp شروع کردم بعدش پایتون مقدماتی و ادونس خوندم بعد رفتم ...

سلام وقتتون بخیر باشه من میخواستم وارد رشته کامپیوتر بشم

برنامه نویسی خیلی سخته ؟

من ترسی از سخت بودن ندارم ولی یه جوری بهم گفتن سخته از پسش هر کی برنمیاد

من خیلی به حوزه هوش مصنوعی علاقه دارم

💜Army. For ever💜✌️
میدونم کاربردی تره اما هدف من فعلا فقط یادگیری مفهومی هس و کسب درامد و اینا اولویت نداره الانم شروع ...

خب پس اگه از نظر مفهومی میخوای درک عمیق تری داشته باشی اوکیه. C رو یادبگیر بعد برو روی پایتون چون گفتی امنیت علاقه داری

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم