2777
2789
عنوان

پشت کنکوری

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 31 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی نمونم پشت کنکور امسال سال سوم هست منظورت چیه چیکار کنم؟ تمام تلاشم میکنم

بنظرم هرچی درومدی برو حتی شده ازاد فقط عمرتو وقتتو حروم نکن پشت کنکور موندن خیلی سخته..میتونی در کنار دانشگاه رفتنت واس کنکور هم بخونی اینجوری حداقل اگ قبول نشدی چند ترم میوفتی جلو..من ۵سال پشت کنکور موندم ب هوای اینک پزشکی قبول شم ولی هر سال انگیزم کمتر میشد افسرده تر میشدم دیگه مثل قبل حوصله درس خوندن نداشتم ب جایی رسیدم ک کلا قید دانشگاه رو زدم ولی همسنو سالام همه مدرکشونو گرفتن منم امسال تازه رفتم دانشگاه رشته ی بدون کنکور اگ همون سال های اول دانشگاه میرفتم الان خیلی جلو افتاده بودم...

من چندسال پیش با تراز هفت هزار حسابداری قبول شدم.البته اونموقع بیشتر تمرکز روی رتبه بود.

روانشناسی با هفت هزار هم نشد قبول شم.

دانشگاه شیراز هم که دانشگاه مطرحی باید باشه.

ترازت خیلی کمه.بیشتر تلاش کن.

شاید مثلا داخل کتابخانه روز هایی که بشه

خوب این سابقه کار نمیشه که برا رشته تحصیلیت که

فقط حقوق کم میشه اونم کسی قبول نمیکنه زیاد دانشجو که نصف تایمش نیس

کار دانشجویی دانشگاهی چرت و پرته

اینو کسی میگه که دو بار کنکور داده و تجربه کسب کرده

من چندسال پیش با تراز هفت هزار حسابداری قبول شدم.البته اونموقع بیشتر تمرکز روی رتبه بود.روانشناسی با ...

چشم دانشگاه خیلی خوبی بود میگن واسه کارشناسی ارشد میتونی بدون کنکور بری بخونی

منم پشت کنکوریم سخته واقعا دیگ مث قبل انگیزه ندارم

نمون کاش ب حرف اونایی ک بهم میگفتن پشت کنکور نمونم گوش میکردم..الانم دیر نیس ولی هرچی زودتر بری دانشگاه بهتره مقصر اصلی خونوادم بودن ک ازم انتظار داشتن دیگ درک نکردن اینده من چی میشه حال روحیم واسشون مهم نبود کاش اهمیت نمیدادم..

چشم دانشگاه خیلی خوبی بود میگن واسه کارشناسی ارشد میتونی بدون کنکور بری بخونی

اکثر دانشگاه های دولتی اینجورین تو باید بگردی ببینی اون رشته ای که میخوای رو ارشدشو داره یانه.

اگه داشته باشه بدون کنکور میتونی بری ارشد تو همون دانشگاه.

نمون کاش ب حرف اونایی ک بهم میگفتن پشت کنکور نمونم گوش میکردم..الانم دیر نیس ولی هرچی زودتر بری دانش ...

سخته ولی زود بری دانشگاه رشته ی با بازار کار پایین تر از اونور زودتر فارغ التحصیل میشی ولی باز بیکار میمونی تازه سنت هم برای خودت بیشتر به نظر میاد وافسرده تر میشی.

اما از اینور اگه تلاش کنی وبمونی ووارد رشته یتاپ و کاری تر بشی درسته دیر وارد دانشگاه میشی اما در عوض بعدش یه قدم جلوتری وبرنامه داری.

البته یه سری اوقعات خانواده ها بیشتر به پرستیز اهمیت میدن. اینجا نباید به حرفهاشون گوش کرد.