2777
2789
عنوان

پشت کنکوری

325 بازدید | 31 پست

پشت کنکور ام ادبیات و علوم انسانی خب پارسال تراز ۴ هزار ۵ هزار بود میخوام امسال دانشگاه شیراز قبول بشم چطوری بشه که اونجا قبول بشم رشته حسابداری یا روانشناسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا که قبول میشی ولی اگ خدایی نکرده ی درصد احتمال بدیم ک قبول نشدی این ظلمو در حق خودت نکن و پشت کنکور نمون مثل من نشو من ب حرف اونایی ک گفتن پشت کنکور نمون گوش نکردم الان خیلیییی پشیمونم..حس میکنم عقب افتادم از همه چی الان مجبورم کنار دانشگاه رفتنم سرکارم برم سال هایی ک میتونستم دانشگاه برم و درس بخونم تو خونه موندم..

ایشالا که قبول میشی ولی اگ خدایی نکرده ی درصد احتمال بدیم ک قبول نشدی این ظلمو در حق خودت نکن و پشت ...

یعنی نمونم پشت کنکور امسال سال سوم هست منظورت چیه چیکار کنم؟ تمام تلاشم میکنم

اها چرا برخی ها میگن رشته حسابداری و روانشناسی آینده نداره؟

خوب نسبت به بقیه رشته های چرت پرت بهتره میدونی!

تاپ انسانی هست ولی خوب بستگی به زرنگی خودت داره ببینی میتونی تو رشتش چیزی شی یا ن مثلا من ندیدم انصراف دادم معلم شدم🤣

روانشناسی باید پول داشته باشی مطب بزنی معروف شی کم کم تا به درآمد برسی

حساب داری هم بیشتر پارتی میخوات جای خوب استخدام شی

حقوقم هم باید زیاد درس بخونی هم بازار کارش شلوغ شده اینم هرکس میره تجربی قبول نمیشه میات آزاد حقوق میخونه حالا اگه طرف باباش وکیل باشه و کنار خودش پرونده بده بهش و یا پول دفتر زدن بده بهش نسبت به اونی که رفته دولتی و پشتیوانه نداره جلوه است در حالی که نمره گرفتن این به سختی بوده و سختی کشیده اون آبکی

باز این نظر منه

خوب نسبت به بقیه رشته های چرت پرت بهتره میدونی!تاپ انسانی هست ولی خوب بستگی به زرنگی خودت داره ببینی ...

اها ممنون از توضیحاتت خب میتونن در زمان دانشجویی کار پیدا کنن

اره سخت میشه اما دیگه بعد از فارغ تحصیلی کارم داره اگه بخواد بره جایی دیگه استخدام بشه فارغ تحصیلی س ...

نمیدونم مثلا روانشناسی که درس هاشو تموم نکرده چه کار دانشجویی میتونه پیدا کنه اونم پاره وقت

الان سال دوم ام و بیشتر درس هام روانشناسی هست و خوب نمیشه به این چیزا کاری کرد بنظرم