2777
2789
عنوان

تاپیک دوست دارم

110 بازدید | 11 پست

کاش زودتر تاپیک میزدم

دلم میخواد همش تاپیک بزنم خیلی باحاله

هعی

و اینکه چرا همه تاپیکام نیست تو داشبورد کسی میدونه؟

وای چه باحال اینجا میشه چیز میز نوشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

میشه بگین چطوری طرح اینترنت آزاد رو متوقف کنم همراه اول

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
سلام میشه بگین چطوری طرح اینترنت آزاد رو متوقف کنم همراه اول

با همراه من

وقتی زندگی شیرینه؛ سپاسگزاری کن و لبخند بزن ツ وقتی زندگی تلخه؛ شکر کن و رشد کن 🌱 کائنات به تو پاسخ خواهند داد... ✨ این قانونه طبیعته 💪🏻

با همراه من

مرسی عزیزم

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
سلام میشه بگین چطوری طرح اینترنت آزاد رو متوقف کنم همراه اول

تو همراه من بخش خدمات بزنی تعرفه آزاد رو میتونی قطع یا وصل کنی

یا کد ستاره صد ستاره یازده مربع

اگه جزو طرحای دایمی باشه فکر نکنم قطع بشه دیگه

وای چه باحال اینجا میشه چیز میز نوشت.