2777
2789
عنوان

گدای پرو 😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 30 پست
اقا کاری ندارم ولی گدا قند برا چیشه اخه جدی تو که دادی لاقل یچیزی میدادی بدردش بخوره😭🤣

گداها چایی زیاد میخورن نگران نباش

مسیح فرمود حقیقتی که در تاریکی از گفتنش ترس داشتید روزی در روشنایی شنیده خواهد شد وایمانی که کنج خلوت خانه ها آموختید بر پشت بامها فریاد خواهند زد.این جمله تمام ایمان من است امیدوارم با هرکه هستی حال دلت خوب باشدتمام پایان من تمام آغاز تو باد گنجینه من خانه دلت خالی شد وبه آرزوت رسیدی امیدم تمامم وگل من هرجا که هستی خوش باشی .سنسیز اولماز نیلوفر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار من از عابربانک پول گرفتم یهو یه کدا از پشت سرم اومد از آستین مانتوم میکشید میگقت یکی از این صد تومنیارو بهم بده

هرچقد با احترام گفتم آستینمو ول کن ول نکرد ؛ آخر مجبور شدم وسط خیابون داد بزنم ؛ دستمو هم محکم کشیدم تا استینمو ول کنه😒😒

بجز مورد اخر که گفتی بقیه موردا بکار نمیاد عزیزم کسی که میاد گدایی از گرسنگیه شیرینی که نمیتونه درست ...

خب من چیکار کنم ؟

موقعی پای سالم و دست سالم داره غلط میکنه بیاد گدایی

دفعه دیگه اومد میگم من ندارم و بره رد کارش

ایشون یک سال هست هی داره میاد

پروعن خیلی

من از آخرین باری که پروبازی یکی شون رو دیدم دیگه به هیچ گدایی کمک نکردم.

خیلی ها هستن شکم گرسنه میخوابن ولی با آبرو هستن دست جلوی کسی دراز نمیکنن

من معمولا از طریق خیریه کمک میکنم

یه بار من از عابربانک پول گرفتم یهو یه کدا از پشت سرم اومد از آستین مانتوم میکشید میگقت یکی از این ص ...

بعضی هاشون دم عابر بانک نشستن

من یادمه یکبار که رفته بودم

یه خانمی میگفت بچه هام یتیم هستنم از پولی که کشیدی به منم بده

بعد چشم خورد به دستش تا انگشتر طلا تو دستش هست

یا نباید رو بدین، یا حالا که رو دادین که معمولا مامانا عادتشونه اینا رو پررو میکنن باید چیزی که میخواد بدین، حالا یکم برنج میدادی بهش

مامان من یه دختره رو پررو کرده بود شماره شم داشت، چندوقت ی بار پیامک میداد پول میخواست، مامانمم هروقت داشت میگفت بیاد بهش میداد،

همین مامان من دو قرون حاضر نیس بمن که بچه شم بده، و بمحض اینکه چیزی ازش بخوام میگه دخترای مردم فلانن تو هنوز به ما آویزونی و...ولی اعتقادشون اینه که آدم کلیه شم بفروشه بده به اینجور آدما ثواب داره

بعضی هاشون دم عابر بانک نشستن من یادمه یکبار که رفته بودم یه خانمی میگفت بچه هام یتیم هستنم از پولی ...

اره چند تا نشسته بودن همون نزدیکا

خیلی پرو هستن پول مفت میخان ما صبح تا شب سرکار پاره میشیم برا یه قرون پول بعد بیایم بدیم ب شماها ک راحت تو خیابونا گشت و گذار میکنین پول مفت میخاین از مردم بخدا روزی ۲-۳ میلیون درامد دارن