2777
2789
عنوان

خیانت بابام

324 بازدید | 32 پست

بچه ها از دیشب خیلی حالم بده از بس گریه کردم صبح چشمام باز نمیشد اینجا ام نبود ک بیام بهتون بگم دردی ام نیست ک بشه به یکی دیگه گفت

کامل بخونید و خواهرانه راهنماییم کنید

ما زندگی بدی نداریم . بابام به شدت آدم خوبیه ی جوری ک کل شهر رو اسم بابام قسم میخورن همه جوره هوای مامانم و مارو داره . مامانم ام اس داره مثل پروانه دورش میچرخه حتی نذاشته کسی از خانواده ی خودش بفهمه

برای مادربزرگم(مادر مامانم) مثل ی پسره همه کاراشو میکنه و ...

اینارو گفتم ک بدونید حتی یک هزارمم احتمال چنین چیزی رو نمیدادم

ما ی همسایه داریم ک خیلی رابطمون باهم خوبه و خانومش با مامانم ب شدت صمیمیه. چند سال پیش فهمیدم ک ی آقایی ک زمان مجردی مامانمو خیلی میخواسته به مامانم پیام داده و نمیدونم در حدی صحبت کردن فقط میدونم ک این خانوم همسایه تو این پیام دادن بی تاثیر نبوده

دیشب گوشی قبلی بابامو برداشتم ی سری پیامایی رو ک نباید دیدم (مال یکی دوسال پیش بود)با همین خانوم همسایه انقدر حالم بد شد ک همونجا داد و بیداد راه انداختم و تا صبح گریه کردم مامانمم هیج واکنشی نشون نداد سکوت کامل بابامم میگفت زود قضاوت نکنید و ...

از طرفیم بابام آدمیه که خیلییی صبوره نمیدونم قضیه چی بوده هرکاری کردمم نگفت من میگم شاید پیام از طرف خانوم همسایه بوده بخدا از دیشب هزارن هزار فکر اومده تو سرم انقدر حالم بده نمیدونم به کی بگم چیکار کنم

از طرفیم نخواستم دعوا راه بندازم به خاطر مامانم استرس براش ضرر داره

میخوام ی جوری به خانوم همسایه بفهمونم ک من میدونم

نمیدونم برم مغازش باهاش صحبت کنم یا کلا بیخیال موضوع بشم

مامانم ساکته ولی میدونم تو دلش چی میگذره

توروخدا هرکسیو تو زندگیتون راه ندید و اعتماد نکنید

صَبر!💎🦋کاربری دست دونفره👭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینو تجربه کردم

مهم نیست

فراموش کردم

اونایی که افکار و عقایدشون تو ۱۴۰۰ سال پیش مونده با من بحث نکنن؛ چون اون موقع گوشی و نت نبوده، اگه حرفی داری سوار شترت شو و بیا بهم بگو!

مرده چند سال پیش رو زنده نکن خوبیت نداره

قلب من صبحت زیبا شبت زیبا بعد رفتنت هیچ چیز شادم نمیکنه امیدوارم تمام عبوس بودنم تمام شادیت باشد گل من (ایچیرم منو چوخ اینجیدنین آغلادانین سالیقینا)🥂گل من تمام آهنگهایی که برات خوندم رو با دقت گوش کنی میشنوی حالا باور کردی تمام فضای مجازی من تو بودی تمامم دوستت دارم

متوجه نشدم چیشد ولی الان یه عده میان میگن تو زندگی پدر مادرت دخالت نکن ولی انقدر فهم و شعورشون نمیرسه متاسفانه که بچه هم توی همین زندگیه نمیتونه مثل کبک سرشو بکنه زیر برف که

یه چیزابی میگید ادم به عقلتون شک میکنه

🤍﷽🤍فبای الاء ربکما تکذبان🕋 از تاریخ اذر ۴۰۴ این اکانت واگذار شده به من🌷

مامانت اگه چیزی نمیگه یعنی یا خبر داره یا نداره ولی نمیخواد شمارو توی مسایل خصوصی خودشون وارد کنه

سکوت کن چیکار داری تو اگر هم نیاز به پیگیری باشه مامانت خودش میدونه چیکار کنه

سخته برام خیلی

به خودت آسیب میزنی

تو زندگی خودت آدم خوبی باش

فکر کن که زندگی خصوصی مامان و باباته و به تو مربوط نیست

اونایی که افکار و عقایدشون تو ۱۴۰۰ سال پیش مونده با من بحث نکنن؛ چون اون موقع گوشی و نت نبوده، اگه حرفی داری سوار شترت شو و بیا بهم بگو!