2777
2789

تا ۱۵ فروردین وقت داری

ایران جانم ♥️ 👑 وطنم💚🤍♥️چه جوانانی اسماعیل،میبینی؟ چه جوانانی!! بسیاریشان هنوز صورت عشق را برسینه نفشرده اند😔💔خدایا به کشورم عزت،سربلندی و افتخار ،به هم میهنانم سلامتی،خوشبختی،پول و آرامش بده🤲🏻خدایا دست اهریمن و شیاطینو از کشور قشنگمون کوتاه کن♥️نذار وجبی از این خاک دست غیرایرانی بیوفته🥺خدایا جوونا و نوجوونای این مرز و بوم آینده سازان این کشورن،پناهشون باش🥰😍خدایا کشورمو در اغوش بگیر💕🤲🏻🥺درخواست دوستی نمیپذیرم بااحترام🩵⭐️💫

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امثال شوهر تو باید گیر یکی مثل من بیفته تا خشتکش رو پاپیون کنیم ... حالا هی بسوز و بساز ... بزار اونها موقع رابطه به ریش تو بخندن ... صد در صد موقع رابطه ازش تعریف میکنه میگه تو خوبی با تو لذت میبرم زنم رو دوست ندارم ... از زنم خوشم نمیاد مجبورم میکنه باهاش رابطه داشته باشم ... شنیدم اینقدر از این چیزها ... برای خوشایند اون زنه از تو بد میگه از ظاهر و قیافه و رابطه زناشوییت ... حالا هی مراقب باش آرامش شوهر و بچه هات به هم نخوره

امثال شوهر تو باید گیر یکی مثل من بیفته تا خشتکش رو پاپیون کنیم ... حالا هی بسوز و بساز ... بزار اون ...

عزیزم من دیگه نمیخام باهاش رابطه داشته باشم،بهش گفتم بدم میاد وقتی پیش کسی دیگه هستی به منم دست بزنی،میگه هرجور خودت دوس داری ولی مطمعنم که اذیت میشه چون در رابطه با من هم خیلی لذت میبرد ولی دیگه میخام تداشته باشم،میخام بخودم برسم و هر کاری هم بکنم به خاطر خودم انجام بدم و عذاب نکشم خیلی سخته ولی میدونم شدنیه حداقل بچه هام تو خونه ارامش دارن اگه منم اروم باشم و اونارو هم واگذار کردم به خدا،خدا جای حق نشسته من تمام تلاشمو دارم میکنم اونا باید یک روزی جواب اشکها و ناارومیهای منو بدن،خدا انشالله برام درست کنه،شما هم دعا کن بیخیال باشم و ارامش داشته باشم

عزیزم من دیگه نمیخام باهاش رابطه داشته باشم،بهش گفتم بدم میاد وقتی پیش کسی دیگه هستی به منم دست بزنی ...

عصبی نمیشه وقتی رابطه ندارید؟ چرا شوهرت به تو میگه ناراحتی برو ولی اون زن رو رها نمیکنه ... حاضره تو رو طلاق بده ولی اون رو ول نکنه؟ خیلی عاشقش هست؟ حرفش رو میزنه فکر میکنی در عمل بخوای طلاق بگیری واقعا راحت کنار میاد تو بری و بچه ها بدون مادر شن؟

عصبی نمیشه وقتی رابطه ندارید؟ چرا شوهرت به تو میگه ناراحتی برو ولی اون زن رو رها نمیکنه ... حاضره تو ...

شما متاهلی؟میدونم عصبی میشه و خیلی وقتا هم میبینم بعضی حرفا میزنه که میلش رو نشون میده ولی دیگه به من ربطی نداره و نمیخام رابطه داشته باشم به خودش هم گفتم میخام یه مدتی رابطه نداشته باشم تا ببینم حالم خوب میشه یا نه؟و اصلا و ابدا دیگه به سمتش نمیرم واگر هم زمانی هم رابطه ای برقرار بشه باید خودش خواسته باشه و بیاد بغلم کنه و بهم محبت کنه ولی مطمعنم که جلو نمیاد چون خیلییییییی غرور داره و چه بهتر که نیاد،،عزیزم میدونم اگه جدی جدی اقدام کتم. برا جدایی مطمعنم که هیچی نمیگه و براش مهم نیس چون مغروره چرا منی که میخام زندگی کنم این ریسک رو بکنم و حرفمو داخل مردم بندازم و مشکل به وجود بیاد پس انجام نمیدم،فقط به عنوان یک همخونه و نقش پدر و مادر داریم که بچه هام حداقل پیش جفتمون باشن چون پدر خوبیه برا بچه ها و دوسش دارن و هرکاری بذاشون میکنه پس صبوری میکنم انشالله خدا جواب صبرمو میده،اون زن هم خیر نمیبینه با وجودی که میبینه ما اینهمه بحث و دعوا داریم ولی هنوز مونده خدا جوابشو بده انشالله

شما متاهلی؟میدونم عصبی میشه و خیلی وقتا هم میبینم بعضی حرفا میزنه که میلش رو نشون میده ولی دیگه به م ...

بله 15 ساله متاهلم ... خیلی کار خوبی می کنید ... رابطه نداشته باش سگ محلش کن و بی اعتنا ولی شاد و مهربون باش ... خونه هست جلوی چشمش زیاد نباش سرت رو با کار و بچه ها گرم کن ... مگه اون زن سیرش نمیکنه که بازم از تو رابطه میخواد؟

ولی من برعکس تو فکر میکنم اگر جدی باشی اون زن رو رها میکنه چون از آبروش میترسه از قضاوت مردم و ... . مادر بچه هاش هستی اون زن فقط برای تنوع جنسی میخوادش ...

نمیترسه تو خیانت کنی؟ به خودت حسابی برس ولی محلش نزار ... بزار یکذره از عذابی که تو کشیدی رو اونم بکشه

بله 15 ساله متاهلم ... خیلی کار خوبی می کنید ... رابطه نداشته باش سگ محلش کن و بی اعتنا ولی شاد و مه ...

برام دعا کن.الان یطوری رفتار میکنه که منو مقصر جلوه بده و اون میگه تو مقصری ،میگه تو دنبال بحث و دعوایی،میگه مگه من برات چی کم و کسر گذاشتم بشین زندگیتو بکن،میگه خیلیا اینکارو کردن همیشه دعوا دارن،حالا خوبه این فقط دنبال یک زن هست و اونجوری نیس که ادم عوض کنه و میدونم که از اول همین هست،دیگه چیکار باید کرد باید سوخت و ساخت

2790
2778
2791
2779
2792