2777
2789
عنوان

بی بی چک

65 بازدید | 5 پست

سلام روز بخیر دوستان دیروز بی بی زدم و تا یک ربع بعد منفی بود و کلا سفید بود یک ساعت بعدشم چک کردم کامل سفید بود ولی امروز صبح رفتم دیدم یه حاله خیلی کمرنگ افتاد داروخانه رفتم گفتن فقط تا ۱۰ دقیقه جوابش اعتبار داره بعد ۱۰ دقیقه هر چی باشه نامعتبر هست چون دقتش،خیلی بالاس مدیکور صورتی و تو چند دقیقه اول هورمون رو بررسی میکنه براتون پیش آمده

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام برا شما صد درصد منفی بود ؟ پریود شدید یا نه ؟

برا منم همینجوری عین شما بعد من چند ساعت هاله داره روز موعد زدم

1402/01/15 فهمیدم که یه کوچولویی قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍

سلام برا شما صد درصد منفی بود ؟ پریود شدید یا نه ؟ برا منم همینجوری عین شما بعد من چند ساعت هاله دا ...

نه هنوز نشدم ولی بررسی کردم جواب بی بی چک ۱۰ دقیقه اول فقط معتبر هست و ب۵د اون باطل هست و اگر دقیقا ۱۴ روز بعد رابطه جنسی و ۷ روز بعد لقاح یا اگر هیچ کدومو تاریخشو نمیدونی ۷ روز بعد پریود بی بی زده بشه جوابس ۹۹ درصد درسته

سلام برا شما صد درصد منفی بود ؟ پریود شدید یا نه ؟ برا منم همینجوری عین شما بعد من چند ساعت هاله دا ...

متاسفانه منم رابطه محافظت نشده داشتم و از شدت استرس نمیتونم برم ازمایش بدم میترسمicon

دور نافم درد میکنه تکرر ادرار دارم رحمم تیر میکشه سینه هام هم تیر میکشه

فقط خدا خودش به دادم برسه🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏