2777
2789
عنوان

نامزدمممم

354 بازدید | 11 پست

خیلی تند رفتم بچه ها ؟روم نمیشه بگم پریود بودم عصبی بودم

نامزدم داشت با برادرم راجب عقد حرف میزد تلفنی

و بعدش زنگ زد من پرسیدم چیشد چی گفت هی نمیگفت فقط میگفت بماند منم گفتم باشه هرجور راحتی بعد دیگ گفت برو بخاب درصورتی که اگر خودش بود قسمم میداد باید بگی و خلاصه قط کردیم و خدافزی کردیم بعد زنگ زد دوباره و گفت یعنی تو کنجکاو نیستی منم حرصم گرفته بود تو پی ام اسم هستم اعصاب نداشتم گفتم نه اصن بش فک نمیکنم کلی فکرم درگیر هست که اون برام مهم نیست و فلان بعد گفت تو بگو بجون من کنجکاو نیستی گفتم جون تو کنجکاو نیستم ولی تو دلم بیشتر حرصم از این گرفته بود تا ساعت یک و نیم مونده بودم بیدار تا بهم بگه درکل یچیز خیلی کلی بهم گفت و خوابیدیم الان پشیمونم تند رفتم که گفتم مهم نیست برام

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

واااا به چه چیزهایی فکر میکنی...اگر همه اینقدر حساس باشن که سنگ روی سنگ بند نمیشه

کی میشه بگذره این روزها؟!💔 هیچ آقایی درخواست دوستی نده،خانم های محترمی هم که درخواست میدین قبلش بفرمایید چرا درخواست دادین تا اگر کمکی از دستم برمیاد یا هرچیز دیگه قبول کنم🌺

خیلیییییییییییییی حساسم

خودت اذیت میشی...اصلا حرف بدی نزدی که

کی میشه بگذره این روزها؟!💔 هیچ آقایی درخواست دوستی نده،خانم های محترمی هم که درخواست میدین قبلش بفرمایید چرا درخواست دادین تا اگر کمکی از دستم برمیاد یا هرچیز دیگه قبول کنم🌺

واقعا ؟ چکنم بیخیال باشم آجی سر همین موضوع چرت من دارم حرص میخورم میگم چرا گفتم اصن برام مهم نیست

بنظرم برای پریودی هست...چند روز دیگه خنده ت میگیره به فکر الانت

کلا اینجوریم که خیلی فکر میکنم

خودت رو مشغول کارهای دیگه کن...هیچوقت اینجور فکر نکن که بخاطر حرفی که زدی یکی ناراحت میشه یا نه،اگر خیلی اذیتی برو پیش روانشناس