2777
2789
عنوان

مادرش دوست پسرم اشکمو درآورد

696 بازدید | 60 پست

من از یه خانواده پرجمعیتم که همه تو ۲۰ سالگی ازدواج کردن و من موندم درس خوندم از ۱۷ سالگی سرکار رفتم که بتونم با کار کردن کمک خرج بابا باشم که به لطف خدا تاحدودب موفق بودم الان که ۳۵ سالم شده شغل خودمو دارم تحصیلات و درآمد و ماشین خودمو دارم گاهی هوای خواهرامو دارم و پدر مادرم که همه جوره حمایتشون میکنم اما خب بعد از کسالت پدرم و زمین گیر شدنش هرچی داشتیم جمع کردیم نهایت تونستن تو یکی از محله های حاشیه شهر تهران خونه بخرن..مساله اینه من تو یه خیریه داوطلب کار میکردم انگار هرچی خودم کمبود داشتم دوسداشتم به بچه های دیگه اون حسو بدم که کمبودی نداشته باشن ماهی یه آرزو برآورده کنم اونجا با پارتنرم آشنا شدم سه سال و نیم روزای خوب و بد کنارهم بودیم ...برای خواستگاری با خانوادش صحبت کرد و اشتباهش این بود صادقانه به مادرش گفته چندباری هم خونه دعوتم کرده و حالا مادرش مخالف بدون اینکه منو ببینه بشناسه میگه اونا فقیرن میشی خودپرداز خونوداش و بزور راضیش کرده بیاد تحقیق و اومده محل مارو دیده گفته این جا

کجاست اومدی از دهات زن بگیری نکنه این ازوناست که تو خیریه کمک میگرفتن تو بهش کمک میکردی حتما نکنه گوشت و مرغ خونه کم میشد تو میبردی به اینا میدادی ..این دختره کیه حتما چیزخورت کرده این بی صاحاب بوده که میومده خونه ننه باباش میدونن و من پاپیش نمیذارم کی ازین بیابون زن میگیره کلی فوش به پسرش داده ...اینا رو به پسرش گفته اونم بمن...خیلی گریه کردم منیکه هیچوقت نخواستم باری بشم رو سر خونوادم حتی تو رابطمم اگه برام یه آب معدنی میخرید من میرفتم دوتا میخریدم جبران کنم نمیدونم چه کنم اونا هم شمال تهران نیستن که غرب تهران میشینن..دیشبم دوست پسرم گفته من دیگه خونه نمیام مامانشم خودشو زده بود به غش کردن آمبولانس اوردن گفته همه چیش طبیعیه حالا به پسره گفته شماره دختره رو بده تا حالیش کنم پسرم ساده نیست ..جالبه مادرش کارشناسی روانشناسی داره

دور این خانواده رو خط بکش

دختر شیرازی جونم دختر شیرازیدرمیان شلوغی دنیا،آرزوهات رو فراموش نکن🌸 یه جوری هیچکس به دلم نمیشینه ک انگار تو هنوز دوسم داری:)🖤تا ابد ازت متنفرم هم از تو هم از اون...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول اینکه واقعا شما چقدر خوش قلب و مهربونی ..بعدم برای شعور اون خانوم متاسفم ..ب نظرم ی بار خودتو ببینه با هم حرف بزنید شاید نظرش عوض شه

تویی ک این امضا رو داری میبینی خیلی خوشگلی بوس ب دماغت💃🎀

به نظرم قید پسره و خانواده اش رو بزن ارزش ندارن که عمرتون رو تلف این پسر و مادرش کنی چون این پسر همون مادره و ممکنه در آینده بهتون حرفای خانواده اش رو بزنه و باعث ناراحتتون بشه شما باید با یکی ازدواج کنید که قدرتون رو بدونند و باهاتون اونجور که لایق هستید رفتار کنند

وای چقدر قلب سیاهی داره

باور میکنی تا الان هرچی تحقیر کرده هیچی نگفتم دوست پسرمم برای اینکه سبک شه میاد همه رو بمن میگه پشت گوشی بغضمو قورت میدم ولی بی احترامی نمیکنم

ولی اگه خواستی وصلت کنی حتماااا قبلش مطمعن باش مامانش از این چرت و پرتا نمیگه بعدا یا اینکه بخواد باهات بد باشه

تویی ک این امضا رو داری میبینی خیلی خوشگلی بوس ب دماغت💃🎀

اسی تو تحصیلاتت چقدره ؟درآمدت چقدره؟

پسره تحصیلاتش چقدره ؟درامدش چی؟

از نظر ظاهری چه طوری؟لباس اینا؟فرهنگ خانوادت چقدره بالا پایین متوسط؟

اینایی که گفتم مهمه برای اینکه دهن پر کنه برا مادر پسره

حالا من کار ندارم ولی پسره واقعا اشتباه کرده میتونست قضیه رو با دوکلمه جمع کنه

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...