2777
2789
عنوان

درمورد درس

65 بازدید | 3 پست

بچه ها خواهرم پایه یازدهمه دیدم امروز شروع کردن به گریه کردن میگه از نوبت دوم پایه دهم هیچی نخوندم خیلی ناراحته

میگه دوست دارم مثل قبل درس بخونم ولی ابروم رفت از بس نخوندم نمیدونم چی بگم بهش ک دوباره بشینه با انگیزه بخونه کمکم می کنید🥲🥹

دوازدهم اصلا همه رو از اول تدریس میکنن است میزنن

مهم نیست

تنها چیزی که الان باید بهش فک کنه امتحان نهاییای آخر سالشه ، اونا رو باید بترکونه ،جز اونا به هیچی نباید فک کنه

دوازدهم اصلا همه رو از اول تدریس میکنن است میزنن مهم نیست تنها چیزی که الان باید بهش فک کنه امتحان ن ...

الان یازدهم نخوند نوبت اولو یعنی میشه از الان بشینه بخونه نمره خوبی بگیره،باهوش هست یعنی میتونه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان یازدهم نخوند نوبت اولو یعنی میشه از الان بشینه بخونه نمره خوبی بگیره،باهوش هست یعنی میتونه؟

قطعا میتونه

اگه توان مالیشو دارید براش کتاب امتحان نهایی بگیرید حل کنه ( مخصوصا برا عمومیا ، تخصصیا رو حالا کتاب تست داره از رو همونجا کار کنه کافیه)

و اینکه نگران هم نباش ، از الان بخونه نهاییا رو تراز خیلی خوبی میگیره ( صرفا نمره ۲۰ مد نظرتون نباشه ،امتحانای نهایی خیلی سخت شده و بعضی وقتا حتی نمره۱۸ هم تراز ۱۰۰۰۰ میده)

و من پیشنهاد میکنم بعد از امتحانای نهاییش حتما سفر ببرید حال و هواش عوض شه که از مرداد شروع کنه برا کنکور