2777
2789
عنوان

مهمونی

164 بازدید | 17 پست

به نظرتون پاپوش فقط آدم تو خونه خودش بپوشه

یا برای مهمونیم میشه استفاده کرد

دیشب مهمونی بودم خالع شوهرم و دخترش از کیفشون در آوردن پوشیدن🫡

من حس میکنم ضایع هست

شما چطور؟!

من دیدم بعضیا میپوشن. اتفاقا بیشتر باکلاس اداییا میپوشن.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا تو مهمونی بیشتر میپوشن

من جورابم گیپور شبیع همین پاپوش هاس ولی خب به نظرم یه جوریه اخه بزاری تو کیف ببری مهمونی بپوشی

نمیدونم شاید من زیادی بی اعتماد ب نفس یا خجالتیم

خب منم ازین حرفا میترسم برای خونه بقیهولی خب خونه خود آدم یا میزبان باشی عیب نداره

خب اونا خودشون بدشون نمیاد. خیلیا از جلب توجه خوششون میاد. منم دوست دارم مثل هوا نادیدنی باشم میفهمم چی میگی. اما خب اکثریت نه.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
خب اونا خودشون بدشون نمیاد. خیلیا از جلب توجه خوششون میاد. منم دوست دارم مثل هوا نادیدنی باشم میفهمم ...

من مخالف نیستم تو خونه خودت بپوشی ولی خب یه جورایی روم نمیشه با خودم ببرم جایی

اتفاق تو مهمونی میپوشن دیکه تو خونه که دمپایی پاته تو مهمونی شخته دمپایی و صندل بردن پاپوش میپوشیمنم ...

من بدون جوراب نمیتونم تو خونه ک میپوشم سختمه

حس میکنم باید جورابم بپوشم زیر پاپوشه😅

عادت ندارم پام تو کفش اینا باشه جوراب نباشه

من بدون جوراب نمیتونم تو خونه ک میپوشم سختمه حس میکنم باید جورابم بپوشم زیر پاپوشه😅عادت ندارم پام ت ...

اها

من خودم بدم میاد با جورابی که تو کفش بوده رو فرش راه برم

واسه همین فکرمیکنم صاحب خونه هم بدش میاد😂منم همیشه دم در جورابمو درمیارم میام خونه پاپوش میپوشم دیگهچون بدون جورابم نمیتونم

ولی توخونه نه اصلااا نمیپوشمفقط دمپایی

اها من خودم بدم میاد با جورابی که تو کفش بوده رو فرش راه برمواسه همین فکرمیکنم صاحب خونه هم بدش میاد ...

از این دید بهش نگاه نکرده بودم

به نظرم کار خیلی خوبی انجام میدی راس میگی بخدا منم سعی میکنم اینجوری رفتار کنم

من بار اولی که پاپوش دیدم باورکن فکر میکردم جوراب گیپور مچی های خودمه