2777
2789
مشکلاتی هست که نمیشه ببخشید ولی خوشا بحال کسانی مشکلات بزرگی ندارن میشه کنترول کنن یه چیزایی رو نمی ...

ببخشید دیر پاسخ دادم من کاملا درک میکنم و بهتون حق میدم و میفهمم چی میفرمایید چون خودمم تا حدی دست به گریبان مشکلات و حرفو حدیث هستم و واقعا هم نمیشه ازش فرار کرد ی سری مشکلات شخصیه و خوب دوراز جونتون دور از جونتون دردشر برا خود شخصه مثل مشکلی که خودم دارم ولی ی سری مشکلات آشکاره که گاها اطرافیان میدونن و لی باز هم با حرف و نوع نگاهشون ادمو میرنجونن و نه تنها تسکین نیستن بلکه دوراز جون شما به دردت اضافه میکنن ۰

خیلی ممنون گلم همچنین شما ، انشاالله مشکلتون حل بشه

ممنون از دعای خیرتون و حسن ادب و برخورد خوبتون ممنون که با ذکر انشالله برام گره گشایی خواستید امیدوارم شمام سلامت و تندرست باشید امیدوارم حال دلتون خوب باشه ۰خوشحال شدم از هم کلامی با شما امیدوارم خارج از ادب چیزی نگفته باشم ۰ ممنون از شما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون از دعای خیرتون و حسن ادب و برخورد خوبتون ممنون که با ذکر انشالله برام گره گشایی خواست ...

نه خواهش میکنم عزیزم، این چه حرفیه خیلی از هم صحبتی با شما لذت بردم اتفاقا کاربر بسیار مودبی هستین و از بین کاربرها کمتر کاربری پیدا میشه که انقدر مودبانه صحبت کنه ببخشید فقط طرز بیانتون نمیدونم چرا حس کاربری مرد رو به آدم منتقل میکنه میدونی طرز گفتارتون باعث میشه 😅 ببخشید اصلا قصد جسارت یا توهین گستاخی رو ندارم یا نیت بدی ندارم فقط این حسی که داشتم و از شما کرفتم رو بیان کردم نمیدونم ولی بین کلماتتون بهم این حس انتقال پیدا کرد حس کردم با یه آقایی هم صحبت میشم شرمنده اگر یه وقت برداشت و حسم اشتباه بوده

نه خواهش میکنم عزیزم، این چه حرفیه خیلی از هم صحبتی با شما لذت بردم اتفاقا کاربر بسیار مودبی هستین و ...

ممنون که وقت گزاشتید و پاسخ دادید نمیدونم چی بگم و چطور بگم و نمیدونم چرا این حسو ازم گرفتید نمیدونم چی بگم ولی واقعا اینطور نیس من به حس و تظر شما احترام میزارم و بهتون حق میدم که به هر دلیلی تصورات ذهنی شما و برداشتتون از من با واقعیت مغایر باشه نمیدونم چه حرفی زدم یا چه چیزی گفتم که این برداشتو نسبت به من دارید ولی واقعیت این نیس ولی کاملا بهتون حق میدم که تو محیط مجازی گاها این اتفاق بیفته و نمیشه منکرش شد ۰

ممنون که وقت گزاشتید و پاسخ دادید نمیدونم چی بگم و چطور بگم و نمیدونم چرا این حسو ازم گرف ...

صبحتون بخیر، مشکلی نیست گلم سو تفاهم نشه قصد و غرض و منظور بدی نداشتم صرفا این حس درونم ایجاد شد احتمالا اشتباه بوده بد برداشت کردم ❤♥

صبحتون بخیر، مشکلی نیست گلم سو تفاهم نشه قصد و غرض و منظور بدی نداشتم صرفا این حس درونم ایجاد شد احت ...

عرض کردم کاملا بهتون حق میدم و به دل نگرفتم طبیعیه شاید این سوتفاهم برا خود منم اتفاق بیفته