2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دردی که میگم فرق داره

ببخشید منطورتون شدت درده؟یا مثلا مدتش زیاده؟ البته معمولا قاعدگی میتونه همراه درد سینه باشه ولی خوب همین موردم ممکنه برا خیلیا اتفاق نیفته

ببخشید منطورتون شدت درده؟یا مثلا مدتش زیاده؟ البته معمولا قاعدگی میتونه همراه درد سینه باشه ...

نه یه درد خاصی در درون سینه هست مثلا فشار یا سنگینی رو وقتی میندازی روش یا یه طرف میخوابی قشنگ درد رو حس میکنی، یه وقتایی با مثلا فشار یا ضربه، یا عصبانیت

من جدی نمیگرفتم رفتم دیدم کیست دارم درمان هم نداره لعنتی دکتر گفت ۴۰سال به بالا همه دارن حتی متوجه هم نمیشن بخاطر تغییرات هورمونی از ۴۰سال به بعده ولی زیر ۴۰ هم امکان داره باشه شاید من داشتم نمیدونستم

نه یه درد خاصی در درون سینه هست مثلا فشار یا سنگینی رو وقتی میندازی روش یا یه طرف میخوابی قشنگ درد ر ...

بله الان متوجه شدم اره فرمایشتون درسته کیستم میتونه باعث ایجاد درد بشه منم گاهی همین دردو تجربه کردم دکتر هم رفتم دیگه بعد ازمایش بهم گفت مشکل خاصی نیس میگفت درد عضلانیه که ممکن با استرس عصبانیت یا فشار روحی ایجاد بشه منم اولش ترسیدم که نکنه شاید گرفتگی رگ باشه ولی دکتر بهم گفت چیز خاصی نیست ولی گاها بعضی کیستها هم با دارو رفع میشه انشالله که شمام مشکل خاصی نباشه ولی جسارتا پیگیرش باشی بهتره

بله الان متوجه شدم اره فرمایشتون درسته کیستم میتونه باعث ایجاد درد بشه منم گاهی همین دردو ...

نه کیست دارو نداره پیش ۳تا متخصص رفتم گفتن چیز خطرناکی نیست ولی مثل پاپ اسمیر باید مرتب خانومها چکاپ بشن فقط با سونو مشخص میشه و مامو گرافی

نه یه درد خاصی در درون سینه هست مثلا فشار یا سنگینی رو وقتی میندازی روش یا یه طرف میخوابی قشنگ درد ر ...

البته جسارت میکنم الان انواع و اقسام فشارهای زندگی روح و روان ادمو درگیر میکنه سعی کنید خونسرد باشید و باید خیلی چیزارو ندید بگیریم منم خودم گاها عصبی میشم ولی در کل خوب نیست واقعا خونسرد بودن و توجه نکردن به حواشی میتونه تو روحیه و سلامت اثر مثبت داشته باشه

نه کیست دارو نداره پیش ۳تا متخصص رفتم گفتن چیز خطرناکی نیست ولی مثل پاپ اسمیر باید مرتب خانومها چکاپ ...

انشالله که سلامت باشید البته منم خودم تحت نطر هستم منم دجار چسبندگی خفیف هستم و البته دکتر میگه چیز خاصی نیس با دارو رفع میشه انشالله که شمام سلامت و پایدار باشید انشالله سلامتی روزیه سفره زتدگیتون باشه

البته جسارت میکنم الان انواع و اقسام فشارهای زندگی روح و روان ادمو درگیر میکنه سعی کنید خو ...

مشکلاتی هست که نمیشه ببخشید ولی خوشا بحال کسانی مشکلات بزرگی ندارن میشه کنترول کنن یه چیزایی رو نمیشه