2777
2789
عنوان

هاله بی بی چک

171 بازدید | 15 پست

سلام دوستان ۴ روز تاخیر داشتم و ۲۱ روز از امپول hcg میگذره، بی بی چک گذاشتم هاله انداخته، من نمیدونم الان باید امیدوار باشم بعد از ۲ سال یا...؟ لطفا راهنماییم کنید 🥺🙏🏻

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

واقعا میگی😭😭😭😭؟ با اینکه کمرنگه یعنی امیدوار باشم واقعا؟😭😭😭😭😭😭

اررره گلمم قشنگه مثبتههههه

ببین اگه تبخیر بود صورتی نمیشد وقتی صورتیه ینی مثبتهههه😍😍🥰🥰🥰بیااا بغلم🥹🫂

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

اررره گلمم قشنگه مثبتههههه ببین اگه تبخیر بود صورتی نمیشد وقتی صورتیه ینی مثبتهههه😍😍🥰🥰🥰بیااا بغ ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭واقعا معجزه شده من داشتم به ivf فکر میکردم😭😭😭😭😭 وای باورم نمیشه

اخیییییی عزیزممممم العی بگردمم🥹🥹🥹ای جانم ایشالا بغلش کنی ماچش کنی😍😍😍😍

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

فردا برو بتا برو گلم

مممنونم ازتون، مرسی که این لحظه کنارم بودی، حتما میرم♥️ دعا کن اشتباه نشده باشه که دیگه واقعا طاقت ن ...

خواهش میکنم گلم منم خوشحال شدم اول صبحی😍🥰💖💝💋نه دیگه انرژی منفی نفرس لدفا

بسلامتی فردا با خبر خوب برمیگردی🥰😍🥹

واقعا از خدا می خوام که مثبت باشه اصلا دوس ندارم بگی غیر این بوده

اما امپول ازادسازی یکم مثبت کاذب هم داره تو دلتو خالی نمی کنم اما برو ازمایش بده خیالت راحت شه چون اگ انشالله باردار باشی باید تو تغذیه و اینا رعایت کنی همین الان برو ازمایش بده

واقعا از خدا می خوام که مثبت باشه اصلا دوس ندارم بگی غیر این بودهاما امپول ازادسازی یکم مثبت کاذب هم ...

اره شنیدم کاذب میکنه ولی میگن تا ۱۴ روز اثر داره توی بدن، من الان ۲۲ روز گذشته از امپولم