2777
2789

دیزیتو بردار

نخود گوجه رو بشور

گوشت و با پیاز رنده شده خوب تفت بده بعد ادویه با رب رو خوب تفت بده نخود و گوجه و سیب زمینی درسته رو بریز داخلش با آب تامام

خدایِ قشنگو نازو مهربونم اولا خیلی خیلی دوست دارمممم قده یه دنیاااا بعدشم خدا جونی تا تو کنارمی من از بنده هات هیچ ترسی ندارم((:♥️♥️♥️

بابای من نخود و گوجه و سیر و گوشتو و دنبه رو با زردچوبه نمک و فلفل میریزه تو دیگ اب میریزه روش میپزه با هم بعد گوجه و دنبه رو درمیاره له میکنه میریزه تو ابگوشت سیبزمینیم میندازه بعد که پخت نوش جان میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که نخود رو از شب قبل خیس میکنم و بعد پیاز و سیب زمینی نگینی خرد میکردم و گوشت رو همراه اب و زردچوبه همه رومیریزم تو قابلمه و زیرش رو کم میکنم تا قشنگ جا بیفته

مثلا اگه شام بخوایم بخوریم من از صبح میزارم و وسطای پخت بهش نمک و فلفل و رب اضافه میکنم

ربشو سرخ کن نسوزه بعد سیب زمینی زیاد بنداز لول کوشت پیاز تفت بده تعغیر رنگ داد رب بزن سرخ شد خاموش کن زردچوبه فلفل بزن بعد که ادویه قاطی کردی اب بریز اگه چربی داری هروقت اب جوشید دیدی نرم شده بردار تو لگن بکوب بریز توش نخود سوا بپز نفخ نکنن برای اینکه نخودت پنبه ای بشه تو اب نخود نمک بریز خیس بخوره بعد بپز دیدی ابش درحدی شده که نخود اینا حا افتاده سیب زمینی بنداز

من نی نی یار نیستم تگ نکنید منو 

نخود لوبیا گوشت گوسفندی استخون دار دنبه یادت نره سیب زمینی و پیاز چند تکه زردچوبه نمک فلفل سیاه تره خشک یا تازه اگه داری یکم بریزی خوشمزه تر میشه بعضی ها گندم پوست گرفته هم کمی میریزن داخل آبگوشت رب گوجه هم یکی دو قاشق بزن خوشرنگ میشه

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی

من اینطور میپزم خوب میشه و همه دوست دارن

اول2 پیاز و 2گوجه و حبوبات و گوشت رو میزارم باهم بپزن با چوب دارچین اخراشم سیب زمینیم 2تا میزنم و سیرم 2حبه میزنم و 2قاشق بلغور گندم

پختن پیاز و سیب زمینی و گوجه و سیب وسیر جدا جدا میکوبم و از صافی رد میکنم اضافه میکنم ب ابگوشتم اگر دنبه ام داشتی بکوب بریز توشون خوشمزه تر میشه

بعد این مرحله یکی دوقاشق پر رب رو تفت میدم تو روغن و ادویه و زردچوبه میزنم و قاطی مواد میکنم و ب تعداد اعضا هم سیب زمینی کوچیک میندازم

و نیمساعت اخر ی قاشق مرزه خشک میزنم و کمی ترخون

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه