2789
عنوان

خونریزی سقط

175 بازدید | 16 پست

من دیروز یکم لکه بیبی داشتم در حدی که فقط دستمال میکشیدم یکم قهوه ای میشد اخر شب رفتم بیمارستان بتام ۱۵۶ بود همون موقع رفتم دستشویی در حد ۵ قطره خون ازم رفت قرمز بود فرستاد سونو واژینال دکتر سونو گفت نباید الان برات سونو مینوشت بتای ۱۵۴ هیچی معلوم نیست ساک دیده نمیشه برو دو روز دیگه تکرار کن بتاتو رفت بالا بدون بارداری اومد پایین بدون سقط شده

میخوام بدونم سقط همون یکم خونریزی داره یعنی بعدش پریود اینا نمیشه ادم؟از دیشب دیگه قطع شده لکه بینیم، بتای ۱۵۴ خیلی کمه؟۶ روز پیش بیبی چکم هاله انداخت دو روز بعدش یکم پررنگ تر شد یعنی اولشه که بتام پایینه؟ سقط نشده باشه🥲

استراحت کن

چیزای مقوی بخور

دمنوش هیچی نخور

هرکی به من درخواست بده احمقه👰🏻♂️/💔🤍💚/بهت زنگ نمیزنه؟اولویتش نیستی-سرقولش نمیمونه؟دوستت نداره ناراحتی تو براش مهم نیست-رفتاراش تناقض داره؟ یکی دیگه رو داره-فقط وقتی کارت داره یادت میفته؟داره ازت استفاده میکنه-روت سرمایه گذاری نمیکنه؟چون فکر میکنه ارزششو نداری-بیش از دوساله باهاشی با خانوادش اشنات نکرده؟خب تو فرد مورد نظرش نیستی یه نفعی داری براش-بیش از پنج ساله باهاشی بدون حلقه؟زیاد سخت نگیر هنوز داره میگرده دنبال فرد مورد نظرخواهرای قشنگم گذشته خوشگل پسر یه جا گریبان زندگیتون رو میگیره مطلع باشید چی اتفاق افتاده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سقط که با پنج قطره نیست ولی خون قرمز واضح خوب نیست

استراحت مطلق داشته باش، ۴۸ ساعت بعد دوباره بتا بده باید حداقل دو برابر شده باشه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
یعنی هنوز باردارم؟

تازه متوجه شدی بارداری؟ هفته چهار و پنج؟

حالا اینکه استراحت کنی و فرصت بدی بد نیست

هرکی به من درخواست بده احمقه👰🏻♂️/💔🤍💚/بهت زنگ نمیزنه؟اولویتش نیستی-سرقولش نمیمونه؟دوستت نداره ناراحتی تو براش مهم نیست-رفتاراش تناقض داره؟ یکی دیگه رو داره-فقط وقتی کارت داره یادت میفته؟داره ازت استفاده میکنه-روت سرمایه گذاری نمیکنه؟چون فکر میکنه ارزششو نداری-بیش از دوساله باهاشی با خانوادش اشنات نکرده؟خب تو فرد مورد نظرش نیستی یه نفعی داری براش-بیش از پنج ساله باهاشی بدون حلقه؟زیاد سخت نگیر هنوز داره میگرده دنبال فرد مورد نظرخواهرای قشنگم گذشته خوشگل پسر یه جا گریبان زندگیتون رو میگیره مطلع باشید چی اتفاق افتاده

تازه متوجه شدی بارداری؟ هفته چهار و پنج؟حالا اینکه استراحت کنی و فرصت بدی بد نیست

۶ روزه که متوجه شدم ولی تو سونو هم نفهمید چند هفتمه چون ساکو ندید گفت بتات بالا رفت ساک دیده میشه