2777
2789
عنوان

بیاین نظربدین

89 بازدید | 9 پست

سلام من چند دست لباس هدیه برام اوردن کوچیک بودن برام به لباس فروشی کنار خونمون گفتم برام میفروشی گفت اره .بعدازچندماه بهش گفتم لباسارو فروختی گفت نه کسی نخرید گفتم پس لباسامو بده گفت دست من نیست دادم به کسی برات بفروشه گفتم اشکال نداره من منصرف شدم ازش بگیر

از شهریور تا الان هنوز لباسامو نیاورده الانم که میگه مغازه اونطرف که لباسام دستش بوده سوخته بنظرتون چیکار کنم؟

بعضی وقتا اونقدر خسته میشی که؛ حوصله ی توضیح دادنم نداری... میذاری هرجور دوست دارن برداشت کنن! کلا

کاری نمیشه کرد

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه همه چیش سوخته باشه

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

هیچی بیخیال شو

شایدم فروخته الکی میگه

برو چند دست اباس بخر موقع کارت کشیدن یه کارت که موجودی نداره بده بهش بگو ای وای میرم برات پول کارت به کارت میکنم ولی نکن یه مدت بعد بگو جای لباسام.

امضای خدا پای همه ی آرزوهاتون😍https://uupload.ir/

من نمیدونم اصلا راست میگه یانه

خب برو چک کن

نمیشه میگه طرف شهرستانه اینجا نیست

دروغ میگه نکنه

چرا باید بفرسته شهرستان

دروغ میگه نکنهچرا باید بفرسته شهرستان

میگه دادم به خواهرم

خونش شهرستانه همونجاهم لباس فروشی داره

بعضی وقتا اونقدر خسته میشی که؛ حوصله ی توضیح دادنم نداری... میذاری هرجور دوست دارن برداشت کنن! کلا