همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
چندسالته ؟ اگه دوست داری قد بلند رو میگن اگه صفحه رشد بسته نشده باشه میشه کاری کرد
مخالفی؟رد شوووو بحث لازم نیست و اگه هدفت بحث و حاشیه ست اینجا جای اشتباهيه.برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.
مخالفی؟رد شوووو بحث لازم نیست و اگه هدفت بحث و حاشیه ست اینجا جای اشتباهيه.برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.
عزیزم چرا یجور حرف میزنی که انگار قانونه😐ناراحت میشم این چیزارو میگید. من قد ام ۱۷۷ پارتنرم قدش ۱۷۱ ...
قانون نیست قطعا، ولی پسری که به خاطر قد کوتاهش اعتماد به نفس نداره و خودشو میکوبه قطعا بهش میگم بره با دختری که ۱۰ ۱۵ سانت ازش کوتاه تره. تا عقده خودکمبینی نسبت به پارتنرش نداشته باشه.