2777
2789
عنوان

نظر شما چیه

191 بازدید | 31 پست

شما بودید چه فکری میکردید

یکی بدون اطلاع ما رفته عقد کرده ما از تو پیجهای اینستا متوجه شدیم

یعنی تمام مراحل معارفه خواستگاری صیغه عقد بدون اطلاع ما و سایر اعضا بوده فقط خودش میدونسته و مادرش

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شاید دوست داشته خصوصی باشه

ناراحت نمیشدم ازش

آرامشم همه چیزمه 💖 اگه کامنتم باب میلت نیست بم حمله ور نشو من توی خانواده و محیط آروم و سالمی بزرگ شدم و به خوی وحشی گری عادت ندارم🎀

نظر من اینه اطلاع داشتن و نداشتن دیگران کوچکترین اهمیتی نداره

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

حتی برادر؟ یا اعضای خانواده؟

بله

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

عجب !! پس مد شده

مد ک نه بهرحال هر کسی ی سبک زندگی داره قرار نیس همه کارای دیگران ب مزاج منه نوعی خوش بیاد