2789
عنوان

باردارم ؟؟!!

243 بازدید | 21 پست

سلام خانوما ميشه بياين كمك،من حالت تهوع و ترشح تير كشيدن زير شكم همه علائمي كه سر بارداري قبليم داشتم و دارم ولي بيبي چك گذاشتم منفي بود البته ٩روز به پريودم مونده يعني هنوز عقب ننداختم به نظرتون زود بود برا تست بارداري؟ يعني احتمالش هست كه باردار باشم ولي چون زود تست انجام دادم منفي شد؟

خدایا خودت مواظبش باش🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چقد هولی خواهرم برا شب بیداری نق نق گوش کردن تب های وقت بی وقت واکسنای وحشتناک زندگیت بکن قدر الانت بدون بعدش که بیاد کل زندگیت میشه استرس  

کاش مادر نمیزادی مرا دادگاه زندگی حکمش غم است سهم من از زندگی خیلی کم است  
نه روز خیلی خیلی زود زدین.تا روز پریودی صبر کنین

اين دفعه خيلي زود حالت تهوع هام شروع شده خودمم گيج شدم  انقدر سريع علائم بارداري خودشو نشون بده

خدایا خودت مواظبش باش🙏
چقد هولی خواهرم برا شب بیداری نق نق گوش کردن تب های وقت بی وقت واکسنای وحشتناک زندگیت بکن قدر الانت ...

همه اينارو حاضرم تحمل كنم😔😔😔❤️❤️

خدایا خودت مواظبش باش🙏
دو روز بعد موعدت بی بی بزن الان خیلی زوده ممکنِ علایمت برای پریودی باشه ممکنِ بارداری ولی فعلا صبرکن

من تنها علائمم برا پري فقط سردرد ميگرنيه همين،دعا كنين🤲

خدایا خودت مواظبش باش🙏
هم برای علایم هم برای بی بی چک زوده 

خودمم از همين تعجب كردم كه چطور انقدر زود برا بارداري قبليم از هفته پنجم حالت تهوع هلم شروع شد تا لحظه آخر داشتم

خدایا خودت مواظبش باش🙏
من تنها علائمم برا پري فقط سردرد ميگرنيه همين،دعا كنين🤲

چشم عزیزم توام اصلا بهش فکر نکن استرس هم نداشته باش تا دو روز بعد موعدت هم بی بی نزن که استرس نداشته باشی

😍خدایاشکرت داداشیم خوب شد😍