2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من به یکی از بچه های کلاس که خیلی خیلی ازش بدم میومد حسودی میکردم ، ۳۰۰ تست در روز میزد میومد مدرسه همش استرس میداد و منو باقی بچه ها رو مسخره میکرد اگه سوالی رو از معلم میخواستیم دوباره توضیح بدن

من برای اینکه ثابت کنم اون هیچی نیست درس خوندم که نشون بدم من از اون بهترم و خدا خیرش بده ایشالا امسال قبول بشه من قبولیم رو مدیونشم ولی هیچوقت بهش نگفتم 🥲😂

Ten out of ten you're killin' it girl all without a man you killin' it girl

من ک صفرم از الان بخونم قطعا نمیشه ولی خب من شروع میکنم ..

ببین به جان مادرم انقدر دیدم اطرافم که خوندن ولی خوب و براشون شده که باورت نمیشه

فقط بخون و آزمون بزن

توکل به خدا ، ان مع العسر یسری(پس از هر سختی اسانیه)

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
ببین به جان مادرم انقدر دیدم اطرافم که خوندن ولی خوب و براشون شده که باورت نمیشهفقط بخون و آزمون بزن ...

خیلی ممنونم ازت بهم قوت قلب دادی حتما میخونممم

فرد مخبری و گزارش زنی ک وقتی پیام هات و جواب دادم بهت فشار وارد شد و گزارش زدی خدا از تو و امثال تو نگذره ! ب امید نابودی مخبرین سایت

من ک صفرم از الان بخونم قطعا نمیشه ولی خب من شروع میکنم ..

میشه فقط باید استراتژیت درست باشه دوره های نکته و تست رو ببین و آزمون بزن من پارسال دوستم بعد ۶ سال از اسفند خوند دندون آورد

میشه فقط باید استراتژیت درست باشه دوره های نکته و تست رو ببین و آزمون بزن من پارسال دوستم بعد ۶ سال ...

وای چ عالیی مرسی عزیزم حتما

فرد مخبری و گزارش زنی ک وقتی پیام هات و جواب دادم بهت فشار وارد شد و گزارش زدی خدا از تو و امثال تو نگذره ! ب امید نابودی مخبرین سایت