2777
2789
نه از اول سال خوندم کل دهم و گیاهی رو خوندم و با خیلی سبز تست زدم اما شنیدم که کافی نیست و بهتره تست ...

خب خیلی خوبه که دهم رو بستی

میتونی شروع از مهر فرهمند ببینی

ببینین کنکور حفظی نیست که نکات رو حفظ کنی باید زیست رو درک کنی چون سر جلسه جوری گیرت میندازن و اینقدر استرس داری که کله نکات یادت میره

خیلی سبز تک پایه زدی ؟

اگر تک پایه بوده بزارش کنار

ایکیو دانلود کن و سوالات کنکور یا اون ازمون های خوب مثل ماز و اینا الویت اول بعد تست ازموزشی که از ایکیو زدی با سوالات کنکوره

سوالات کنکور رو میزنی و تحلیل میکنی برای خودت بعدش ازمون ها این روش رو انجام بدی قطعا زیست بالای ۷۰ میزنی

دیگه کنکوری نیستم. یه دانشجوی دندون 🦷

خب خیلی خوبه که دهم رو بستی میتونی شروع از مهر فرهمند ببینی ببینین کنکور حفظی نیست که نکات رو حفظ کن ...

ممنون از راهنماییتون الان منظورتون اینه بعد فیلم سوالات کنکور رو بزنم و بعد سوالات آزمون هارو کار کنم درسته بعد چه آزمونی رو کار کنم به صورت مبحثی بزنم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون از راهنماییتون الان منظورتون اینه بعد فیلم سوالات کنکور رو بزنم و بعد سوالات آزمون هارو کار کن ...

عه تاپیک رو اورد

من تو تاپیکم صدات کردم

ممنون از راهنماییتون الان منظورتون اینه بعد فیلم سوالات کنکور رو بزنم و بعد سوالات آزمون هارو کار کن ...

بعد فیلم دیدی باید تست اموزشی بزنی بعدش به جای منبع دوم بری سراغ سوالات کنکور

مونده به ازمون مثلا ازمون ماز سوالای زیستش خوبه و قلم چی زیستش خوب نیست یه پی دی اف هایی هست برگزیده های ازمون ها اونارو بزن

بعد فیلم دیدی باید تست اموزشی بزنی بعدش به جای منبع دوم بری سراغ سوالات کنکورمونده به ازمون مثلا ازم ...

مرسی از وقتی که گذاشتین هنین استراتژی که شما فرمودین رو پیش میگیرم انشالله بتونم موفق بشم 🙏

مرسی از وقتی که گذاشتین هنین استراتژی که شما فرمودین رو پیش میگیرم انشالله بتونم موفق بشم 🙏

انشاالله که موفق میشین به اذن خداوند

ایشالا موفقیتت رو ببینم

من دندونم ولی حرفای بقیه مهم ترین انگیزه ام بود واسه ثابت کردن خودم

حرف مثبت یا منفی؟

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

من ک صفرم از الان بخونم قطعا نمیشه ولی خب من شروع میکنم ..

فرد مخبری و گزارش زنی ک وقتی پیام هات و جواب دادم بهت فشار وارد شد و گزارش زدی خدا از تو و امثال تو نگذره ! ب امید نابودی مخبرین سایت