2777
2789
عنوان

پدر شوهرم اومد خونمون

1797 بازدید | 52 پست

شوهرم صبح رفت به پدر شوهرم سر بزنه مریض شده یه بیماری خاصی داره حواسش هم سرجاش نیست بعد خیلیی به من بد کرده اما چند ماهی انگار پشیمون و با من خوب شده شوهرم پیام داد گفت بابا میخواد بیاد تعجب کردم اخه تازه رفته بود خونشون گفتم چرا گفت میخواد به تو سر بزنه بعد هیچ وقت هم تنها نمیومد همیشه با زنش که نامادری شوهرمه

بیچاره تا اومد یکم نشست یه چایی خورد سریع زن بابای شوهرم پیام داد بابا رو میاری خونه باید قرصش بخوره بخدا که ده دقیقه هم نشده بود خیلییی حرصم گرفت 😑😑😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐😐

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

نگران شوهرش شده دیگه تو خونه شما خورده میشد 🙄حالا عروس ما اینجوریه شوهرش خونه مادرش هم نباید بره آخه نامحرم هست براش🙄🙄

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
نگران شوهرش شده دیگه تو خونه شما خورده میشد 🙄حالا عروس ما اینجوریه شوهرش خونه مادرش هم نباید بره آخ ...

خیلییی بدم اومد شوهر من این همه میره اونجا بهشون سر میزنه کمک میکنه من ی بارم زنگ نزدم بیا

این چ حرکتیه اخه حالا نیم ساعت مینشست پیش ما چی میشد

نامحرم هست متوجه هستید؟عین عروس ما برادرم نامحرمه برای مادرم یه بار مادرم رو جای رسوند خانم ناراحت بود یا قیافه آخه نامحرمی چیزی هست ولی مادر ایشون رو مثل شوفر ها میبره میاره نامحرم نیست براشون

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
خیلییی بدم اومد شوهر من این همه میره اونجا بهشون سر میزنه کمک میکنه من ی بارم زنگ نزدم بیا

اینجور زنا مریض هستن ولش کن یکیش رو هم ما داریم