2777
2789
عنوان

خانوما درد لگن تو بارداری عادیه؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 60918 بازدید | 35 پست
راهی برا کم شدن دردش نیس؟

من یکسری ورزش میکنم ولی نمیتونم بهتون توصیه کنم چون ممکنه برای شما خوب نباشه 

برید کلاسهای آمادگی برای زایمان ازشون بخواید ورزشهایی که کمک میکنه دردتون کمتر بشه بهتون پیشنهاد بدن اونا راهنماییتون میکنن 

همینطور کلاسهای یوگا بارداری و اینا 

من تو خونه انجام میدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال من فقط سمت چپه.ولی دردش افتضاحه

من سمت راستم قبلا هم درد میکرد از شروع بارداریم بدتر شده قبلا شاید هفته ای یک بار ولی الان از صبح که بیدارمیشم تاشب که میخوام بخوابم درد میکنه.الان دو طرف با سنم درد میکنه ولی سمت رایتم بیشتر

😍خدایاشکرت داداشیم خوب شد😍
عزیزم نتیجه رو بمنم بگو

چشم عزیزم حتما میام تاپیکت همین جا ریپلایت میکنم.

یه چیزی من دو روز پیش رفتم سونو دادم تو جواب سونو نوشته جفت پایین خطرناکِ به نظرتون؟؟

[QUOTE=58871951]چشم عزیزم حتما میام تاپیکت همین جا ریپلایت میکنم. یه چیزی من دو روز پیش رفتم سونو دادم تو 

عزیزم چند هفته ای جفت پایین انواع مختلف داره در اوایل بارداری اصلا مهم نیست مال منم جفت پایین مارژینال بود هفته ۱۹ رفت بالا جای نگرانی نداره.

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.
[QUOTE=58871951]چشم عزیزم حتما میام تاپیکت همین جا ریپلایت میکنم. یه چیزی من دو روز پیش رفتم سونو دا ...

هفته هشتمم تو سونو نوشته جفت پایین تر از حد نرمالِ حالا همه بهم میگن استراحت کن اصلا ازجات تکون نخور میترسم 

هفته هشتمم تو سونو نوشته جفت پایین تر از حد نرمالِ حالا همه بهم میگن استراحت کن اصلا ازجات تکون نخور ...

اره رعایت کنی میره بالا .منم استراحت مطلق بودم توالت فرنگی استفاده کن زیاد راه نرو  ایستاده زیاد نباش بیشتر دراز انشاالله که طوری نیس نگران نباش خیلیا جفتشون پایینه .هفته ۲۰ میره بالا .

اره رعایت کنی میره بالا .منم استراحت مطلق بودم توالت فرنگی استفاده کن زیاد راه نرو  ایستاده زیا ...

الانم همینطوری ام اومدم خونه مامانم کلا خوابیدم هیچ جا نمیزارن برم فقط تا دستشویی میرم.ممنون که راهنماییم کردی عزیزم

الانم همینطوری ام اومدم خونه مامانم کلا خوابیدم هیچ جا نمیزارن برم فقط تا دستشویی میرم.ممنون که راهن ...

خواهش میکنم گلم انشاالله سلامت نی نیتو به دنیا میاری😘

مال من فقط سمت چپه.ولی دردش افتضاحه

سلام شما كه لگن درد داشتي زايمانت راحت بود؟ چقدر بعدش خوب شدي؟ من ماه نهمم از درد دارم ميميرم هيچ كاري نميتونم بكنم ، از همون ماه دوم يا سوم درد داشتم ولي درد ماه نهم يه جور وحشتناكه برامن ، البته ميگن طبيعيه ،  نميدونم واقعا يه روز ميرسه كه اين درد باهام نباشهه؟!؟!!