2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم اکسم دیشب زنگ زد ور نداشتم

از صبح منتظرم پی بده مگه نشنیده پیامک ها درست شدن

خیلی خره😒😒😒😒😒 خب دوباره زنگ بزن میمون

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

نامزد یا دوست پسر؟

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله

پارتنر منم از صبح پیام نمیده 😐وقتی پیاما قطع بود هی آه و ناله میکردن که چرا قطعه الان که بازه ناز میکنن

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
من خودم پسرم . واقعا پسری که بهتون توجه و اهمیت نمیده مرد زندگی نیست. دخترامون به اهمیت و توجه نیاز ...

اون هیچ توجهی نمیکرد 😔 ی جایی بودم هر روز میدیمش پنج ماه ک از اونجا بیرون اومدم هعی چ بگم دوست دارم درست بشه

خود آزاری داری؟حوصلش سر رفته یه پیامی داده..

اره خب دقیقا مخصوصا روز جمعه ک تعطیلی کارشه معمولا یا شماله یا اینور قبلا با من میرف بیرون ولی هعبی منم قصدشو دونستم و نرفتم ولی چ کنم دله 😔

اون هیچ توجهی نمیکرد 😔 ی جایی بودم هر روز میدیمش پنج ماه ک از اونجا بیرون اومدم هعی چ بگم دوست دارم ...

واقعا اگه دوسش داری و میخوای پیشت باشه باهاش صحبت کن. درد و دل هاتو بهش بگو. فقط دقت کنین . دوست پسر هاتون واقعا مرد زندگی باشن ترکتون نکنن زمانی.

همیشه صحبت کنین. جر و بحث نکنیم. مردها از جر و بحث خوششون نمیاد کار را خراب میکنه