2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من اعتقاد ندارم

اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی  گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶

من ۱۶ بودم اون ۱۵

الان من ۲۴ ام اون ۲۳

۳ ساله زنشم

ولی خب از همون اول مشخص بود ادمه و عرضه داره

اتفاقا خیلی خوبه باهم بزرگ شدیم باهم رفیقیم باهم همه کار کردیم و همه چی تجربه کردیم و همه چی ساختیم

من ۱۶ بودم اون ۱۵ الان من ۲۴ ام اون ۲۳۳ ساله زنشمولی خب از همون اول مشخص بود ادمه و عرضه دارهاتفاقا ...

شاید باورت نشه ولی انقد پسره دختره رو دوست داره ک حتی بحثی هم میشه همش میگه حق باتوعه و کلا نمیزاره ناراحت شه

ولی همه میگن بده تو ۱۸ سالگی

شاید باورت نشه ولی انقد پسره دختره رو دوست داره ک حتی بحثی هم میشه همش میگه حق باتوعه و کلا نمیزاره ...

دقیقا عین همسر من

چه اشکال داره به هم زمان بدن

همو بشناسن باهم وقت بگذرونن عمیق بشن راجب موسیقی راجب کتاب راجب اینده راجب بچه راجب رابطه راجب حق و حقوق و تقسیم وظایف راجب همه چی حرف بزنن تا وقت دارن و به شناخت کامل از هم برسن،من همسرم حتی یه موبایل از خودش نداشت و کادو خریده بودن براش الان ماشالا باهم همه چیو ساختیم(البته میگما از اول مشخصه چه ادمیه) انقدرم رفیقیم همه کار میکنیم همه جا میریم عشق دنیارو میکنیم

من که الان راضی ترین زن دنیام

ایشالا قسمت همه