2777
2789
عنوان

چیکار کنم جوش هام خیلی بد شده

139 بازدید | 20 پست

دوباره پوستم چرب شده التهاب برداشته جوش شده بین دوتا ابروم ۵ تا جوش زده قرمز روی لپ هام خیلی جوش زده اگه راهکار هایی دارید بگید یا دکتر هایی که میشناسد بگید ۱۸ سالم هست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روتین پوستی داری؟

و تغذیه است سالمه؟مثلا قند و چربی زیاد مصرف کنی طبیعیه صورتت جوش بزنه.

شستن صورت هرصبح و شب هم مهمه و رسیدگی

اگه روتین پوستی نداری تو سایت خانومی برو تمام اطلاعات کرم ها و شوینده ها و نظرات کاربران هم هست میتونی با خیال راحت تر خرید کنی.

البته حتما بدون که پوستت چربه مختلطه یا خشک

و باید چند بار روتین پوستی تغییر بدی تا بفهمی کدوم محصول سازگاری داره باهات پس گرون خرید نکن

روتین پوستی داری؟و تغذیه است سالمه؟مثلا قند و چربی زیاد مصرف کنی طبیعیه صورتت جوش بزنه.شستن صورت هرص ...

روتین پوستی دارم تغذیه کاملا سالمه قند شاید بهت بگم ۲ ماهه استفاده نکردم چربی خیلی کم میخورم

منم وحشتناک جوش سر سیاه و سر سفید زدم که اصلا در نمیان و روی گونه هام پر جوش قرمز که در هم نمیان و پ ...

سرسیاه بخاطر سبوم،،،وقتی چربی بدن زیاد بشه اینطور میاد

و جوش سرسیاه بدتر از سر قرمز هاس چون هوایی زد و بدل نمیشه و پشتش چرک ایجاد میشه

شوینده ملایم استفاده کنی بهتر میشه به مرور اما تغذیه مهم تره و اگه خیلی اذیتت میکنه دکتر پوست خوب و معتبر برو

روتین پوستی دارم تغذیه کاملا سالمه قند شاید بهت بگم ۲ ماهه استفاده نکردم چربی خیلی کم میخورم

برو حتما یه دکتر پوست اگه اذیتت میکنه سرخود چیزی نخر خصوصا از داروخانه چون اونا صرفا میخوان محصولاتشونو بفروشن.