چرا میانگین قد دخترای نینی سایت ۱۷۰ به بالاست؟😂😂این کوچول موچولو ها که تو خیابون میبینم پس کین، من قدم ۱۷۷ تو خیابون بگم بین ۱۰۰ تا دختر مثلا ۳,۴ تا هم قد یا یکم کوتاه تر از منن
خواهر من قدش ۱۷۵ بعضیا میگن واییی چقدر بلنده ولی چند ساله باشگاه میره خو خیلییی اندام خوشگلی داره مثل آیدا تو عشق ابدی 🥲 اصن عشق میکنم نگاش میکنم ... یه ذره هم حسرت میخورم من توپر ترم و هیکلم رو فرمه ولی خب اون خیلی خوشگله ربطی ندارع مهم تناسب اندامه
چقدر از این آدما بدم میاد به قدشون مینازن عقلشون تو زانوشونه
شما که خودت حرف خیلی زشتی زده بودین🌚💔
احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه( انواع تجزیه طلب)🤡🚮 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗
تو ایران دختر 180خیلی کمه الان مثلا زنموی من همون180هست همه مسخرش میکنن آخه هیچ دختری به قدس نمیرسه ...
همین که کم هست من خیلی دوست دارم🫠😂
خوش به حالش
بستگی به منطقه داره
من مادربزرگم و عمه هام اینقدر بلند بودن
و خیلی ازشون تعریف میشد
حالا جای دیگه ممکنه حتی بگن زشته
احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه( انواع تجزیه طلب)🤡🚮 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗