2777
2789
عنوان

قد🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 3882 بازدید | 179 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینجا همینه

اغلب درآمدها زیر چهل ملیونه و میگن

اگه ده درصد بیان بگن ما ماهی صد ملیون به بالا درآمد داریم دیگه همه فقط همون ده درصد رو می بینند میگن اینجا همه پولدارند

تاپیک بزن در مورد قد بیست درصد بگن قدمون بالای ۱۷۰ دیگه میگن همه قد بلندن

چون اینجا یه تفکر خنده داری وجود داره که همه باید در حداقل باشند همه باید کم درآمد کوتاه زشت و داغون باشند اگر چند درصد از این دیدگاه پیروی نکنند بقیه عصبانی میشن و بهشون میگن دروغ میگین

همه میگن ۱۷۰ ,۱۷۳🤣🤣نمیدونم چیمیگن بخدا تو خیابون که اینطوری نیست تازه ما بالا شهریم

چ ربطی داره😶

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
من ۱۶۵ام معمولاً هرکیو میبینم کوتاه تر از منه شما صدوهفتادیا کجایین من یکم اعتماد به نفس بگیرم😐

من برعکست

خودم ۱۷۰ قدم

اکثر کسایی که میبینم از من بلند ترن یا هم قد

با دورانی میوفتم که من قد بلند بودم

خیلی سرش اعتمادبنفس داشتم🌚😂

البته خوشحالم میبینم قد مردممون کمی بلند تر شده

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه( انواع تجزیه طلب)🤡🚮 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

😂من همیشه بهداشت و مدرسه میگفت ۱۷۰ اخرین بار مصاحبه برا رشته ام که رفتم گفت۱۶۶ یعنی داغون شدما همش حس میکردم قد بلندم ولی...

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^

من ۱۶۴🤌🏼💚

معقول ترین قد از نظر من

نه بلند

نه کوتاه

ب شدت متناسب

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟