2821
2789

بله من انجام دادم

من توی قم انجام دادم با بیهوشی

در حد نیم ساعت بیشتر نبود

عوارضی ام نداشت

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برم دکتر معاینم کنه بعدش برم؟ آموکسی سیلین بخورم خوبه؟ امروز روز سوم عادتمه از امروز بخورم؟

اول برو وقت بگیر برا سونو بعدش ک پاک شدی برو دکتر معاینه کنه بعدش خودش بهت داکسی سایکلین میده میخوری

برا مادر شدنم دعا کنین🙏

من چند ماهه در حال اقدامم اما باردار نمیشم، مشکلی هم ندارم و دکتر واسم نوشته میگه شاید لوله هات بستس

منم اقدامم یکساله ولی دکترم حرفی از عکس رنگی نزده

در حسرت بی بی چک مثبت🙂💔یعنی خدا کی میخاد گناهامو ببخشه؟ چون بنده خطا کارم داره اینجوری امتحانم میکنه؟

تاپیک آخرت رو خوندم، دقیقا منم همین علائمی که میگی رو داشتم اما روز ۳۵ عادت شدم.... امیدوارم باردار ...

ن هنوز میترسم تست بزنم

چون دیگه خسته شدم هرسری تست زدم و ضایع شدم و بعدش کلی گریه کردم

در حسرت بی بی چک مثبت🙂💔یعنی خدا کی میخاد گناهامو ببخشه؟ چون بنده خطا کارم داره اینجوری امتحانم میکنه؟

منم اقدامم یکساله ولی دکترم حرفی از عکس رنگی نزده

من قبلا پیش یه دکتر دیگه میرفتم و دو دوره هم امپول زدم

الان دو ماهه دکترم رو عوض کردم و این همون اول گفت عکس رنگی بده شاید لوله هات بستس که با اینکه تخمک گذاری داری حامله نمیشی

ماه پیش ترسیدم انجام ندادم دیگه این ماه ناچارا باید برم