2777
2789
عنوان

رفع دل درد شدید

47 بازدید | 8 پست

خانوما ب استامینوفن حساسیت دارم

ایبوپروفنم خوردم تاثیر نداره

دمنوش هم خوردم اثرنداشت

ماست خوردم کمی الان دل دردم خیلی شدید ترشده چکارکنم

لعنتی گوگلم نیس ازش بهره ببریم

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

شاید مهم باشه برو بیمارستان

ن عامو اونقدرا مهم نیس حوصلم نمیشه ولی خیلی درددددددد داره زیر دلم

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

زنجبیل دارچین بعلاوه نبات

خاهر ایبوپروفن اثر نکرد این اثر کنه؟ :)