2777
2789
همونو نیم دونه یا سر لاشه بگیر ما سر لاشه می گیریم شکسته داره

چیزی نمونده تا وزن هدفت😍

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
۲۹۰۰ اینجا

تازه گرفتی ؟؟ من قبلا می گرفتم خیلی وقته نگرفتم الان پاکستانی همین حدوده اگر عنبر بو هم این قیمت باشه خوبه . بگیرم امسال

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر برنجی به مقدار اب وزمان پخت خاص مخصو ص خودش نیاز دارهفکر نکنم دو نوع برنج مخلوط بشه پختش خوب در ...

بله دقیقا

سخت تره پختش و ممکنه ظاهر خوبی نداشته باشه

از تغییر مسیر ناگهانی زندگیم راضیم 🥰به دنبال ارتقا و سبک زندگی سالم....💅🏻✨️

چیزی نمونده تا وزن هدفت😍

آره ان شاالله ولی من تنبل شدم😅

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

خانوما من قبلا ایرانی مصرف میکردیم ولی همسرم دوست نداره ..پاکستانی دوست داره چون قد میکشه و نمیچسپه ...یه برنج ایرانی که هم دونه دونه دربیاد و نچسبه همم خیلیییی معطر و همم خوش مزه باشه میشه معرفی. کنید؟؟ و اینکه تو شهر ما زیاد مصرف ندارن و مغازه برنج ایرانی نیست ...از کجا مطمین باشه میشه سفارش داد

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
آره ان شاالله ولی من تنبل شدم😅

منم لاغر کردم باز ۴کیلو اضافه کردم از فردا میخام برم لاغری با دستگاه از اف

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

برنج عنبر بو خوش مزه اس ولی اگه گرفتید جدا از هاشمی بپزید اخه دیرتر دم میکشه. به نظرم برنج ندا و فجر برای قاطی کردن بهتره. فقط اگه فجر گرفتی در صورتی که اب کش میکنی برنج هاشمی رو سه دیقه زودتر تو قابلمه بریز و بعد برنج فجر. اخه فجر زودتر وا میره

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸
خانوما من قبلا ایرانی مصرف میکردیم ولی همسرم دوست نداره ..پاکستانی دوست داره چون قد میکشه و نمیچسپه ...

شما باید برنج کشت دوم بگیری یکی دو کیلو بخر تست کن

ما تو شیراز کامفیروزی میخوریم شهرهای دیگه هم دارن؟

من نشنیدم خراسانیم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792