2777
2789

همیشه اون بچه ای که ملاحظه داره من بودم

اما مادرم بقیه بچه هاشو خیلی بیشتر دوست داره

همیشه از هر کار من یک ایرادی میگیره احترام بهم نمیذاره

بقیه هم میبینن مادرم بهم کنایه میزنه اونها هم یاد میگیرن

هر چی پول و زمین داره میده به خواهر و برادر کوچکترم

فکر میکنه حالیم نیست

اصلا از بچگی تا حالا بخوام بگم دنیا حرف توی دلمه

اما تازگیا اینقدر دلگیر و دلشکسته ام که حتی نمیخوام یادم بیاد وجود داره..

اکثر مشکلات روحیم به خاطر رفتار و کارهای مادرمه

مثلا کباب درست میکنه همه بچه ها رو میگه غیر از من

هیچ دعوایی هم نکردیم یا مشکلی نداریم اما کلا همیشه نادیده میگیره

فقط کاری داشته باشه پولی بخواد یاد من میوفته که الان مدتی است اصلا قبول نمیکنم چون حس حماقت بهم دست میده

بچه من و داداشم هم سن هستن

بارها واسه اون وسایل خریده و واسه بچه من هیچی با اینکه بهش تاکید کردم این دو تا هم سن هستن هر چی واسه اون میخری واسه اینم بگیر چون دوست ندارم بینشون تبعیضی باشه ..

ای کاش بشه بتونم دیگه بهش فکر نکنم و قطع ارتباط کنم

اما نه دوستی دارم نه همسر دلسوزی نه مادر دلسوزی

پدرم هم مرده..

عزیزم وضعیت منم دقیقا مثل توئه من فرزند اولم برای عروسیم حتی جهازمو خواستم بچینم مامانم نیومد کمکم مادرشوهرم اومد طعنه زد که چرا مامانت نیومده

چند ماه پیش بچه سقط کردم خودم تکو تنها کارامم خودم کردم فقط همسرم کمکم بود

ولی بعضی وقتا خیلی دلم میگیره مادرشوهرمو میبینم خیلی دور دخترشه ولی من همه کارامو تنها انجام میدم

الانم حامله ام تهوع شدید دارم نه مادرم برام یه بار غذا درست کرده بیاره نه مادر شوهرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم وضعیت منم دقیقا مثل توئه من فرزند اولم برای عروسیم حتی جهازمو خواستم بچینم مامانم نیومد کمکم م ...

دقیقا همین اتفاق افتاد

به من گفتن کارگر بگیر جهاز بچین

من قبلشم کار میکردم خرجم مستقل بود

خیلی ناراحت شدم گفتم مگه جهاز عروس رو کارگر میچینه تا مدتها گریه کردم

واسه من هیچکی نیومد مادرشوهرم هم نیومد فقط خواهر شوهرم چند ساعت اومد دست تنها با گریه چیدم

عزیزم وضعیت منم دقیقا مثل توئه من فرزند اولم برای عروسیم حتی جهازمو خواستم بچینم مامانم نیومد کمکم م ...

انشالله خدا یک نظری به ما کنه که حتی مادر هم دلسوز ما نیس

دقیقا همین اتفاق افتادبه من گفتن کارگر بگیر جهاز بچین من قبلشم کار میکردم خرجم مستقل بود خیلی ناراحت ...

من مادر شوهرمم مثلا برای کمک اومده بود ولی اومده بود جهازو ببینه و کلی ایراد گرفتو رفت همیشه با خودم میگم اگه خانوادم پشتم بودن خانواده شوهرمم احتراممو بیشتر نگه میداشتن

جاری من ازدواج دومش بود کارایی که برای اون کردن واسه من نکردن چون اون خانوادش بردنش بالا