2777
2789
عنوان

فریز کردن

179 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها فریز کردم ...

الان بعد چهار روز بعد از فریز پریود شدم...

دکتر گفته که بعد سرویس بهداشتی خودمو با بتادین بشورم خشک کنم..

الان موقع پریود خودمو بشورم یا نه؟
 بهم یک پماد واژینالی به نام تریپل سولفا هم داده الان پریودم استفاده کنم یا نه قطع کنم خوب شدم استفاده کنم...
 بچه ها کسی فریز شده اطلاعاتی داره بهم بگه

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من الان پنج روزه انجام دادم‌ ولی نه پماد داد گفت که اذیت نشی نگفت با بتادین هم بشور فقط گف نزدیکی ممنوع تا ۳هفته و قرص و آمپول داد 

تا اونجا ک پماد واژینال استفاده میکردم میگفت حتی تو پریودی هم بزن و بتادین رو هم مصرف کن بهداشتی تره ک

عشق آمد که مرا با تو هم اندازه کند ❤️
راستی ترشح ابکی شما هم بد بو شده؟!

نه اصلابو نداره

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

فقط درد دارم طرف راستم...

طبیعی یا نه؟